"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 11:48 am

Бая, поне пиши имената на хората правилно ;р

Между другото, смея да те уведомя, като ми простиш вмешателството в потока ти от мисли, че Амелия не защитава твойто мнение :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 11:57 am

Плз, не си редактирай поста с отговор, никой няма да чете назад да ти го гледа, отговаряй в нов пост :)

Нищо не щипе, ами седи и се пули :mrgreen:
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 27, 2007 12:18 pm

Mor, извинявам се!!! :oops: Чувствам се като як спамер! Затова гледам да не натрапвам много поредни постове!! А и става наистина малко скучно, та по темата аз приключих!! :twisted: Просто ще се върна после да си поправя писмените грешки!!! :-р
:idea:
Как се пули?? Така ли - :shock: ??!?! Хихихихихи Дори да му изхвръкнат очичките, таквоз е положението!!!
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Apr 27, 2007 1:22 pm

Moridin wrote: Коруине, няма смисъл да философстваме в друга тема, то всичко е ясно. За съжаление повечето хора чувстват и мислят като посоченото от теб и Блейд и по тая причина хора като мен и Ян по принцип страдат. Т.е. световна несправедливост, закони на джунглата, и т.н. причини човек да мрази хората :mrgreen:
Не схванах. Може би причината са китайците които ядох току що. Все пак ще съм ти благодарен ако ми разясниш какво искаше да кажеш. :) Може и на лично/ИМ. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Apr 27, 2007 1:27 pm

През целия си съзнателен живот така и не разбрах какво може да хареса Жената у мъжа с проклетата му у хромозома :?
Последно, това ли е мъжкият идеал Image
или това: Image

Или може би първото с елементи от второто :?

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Apr 27, 2007 1:35 pm

На мен не ми се отварят :/ Edit: хехе, донякъде сме били на една вълна :)

Значи, да обясня с картинки:

Това са готини мускули, които изглеждат естествено:
Spoiler: show
Image
Това са вече напомпани мускули, макар че не се е стигнало до крайности като при 50-те стотинки:
Image
А пък това е нещо като идеалните мускули:
Image
Всичкото това служи за илюстрация и доизясняване на личното ми мнение :Р
Last edited by Ghibli on Fri Apr 27, 2007 1:39 pm, edited 2 times in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Apr 27, 2007 1:37 pm

На мен не ми се отварят :/
right-click -> view image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 2:05 pm

Давид има ужасна мускулатура бтв :mrgreen:
мн грозен ОСОБЕНО в корема ;р

за сметка на това втория ти, Гиб, е пич :)

първият също става, но просто "става"
от гледна точка на хубава мускулатура де
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 27, 2007 2:12 pm

Съгласна с Гибли за привлекателната мускулатура. Бтв, един мъж може да си се помпа както сметне за добре, това не пречи на мен да му казвам в очите, че за мен не е максимално привлекателен (чисто физически като телосложение, колкото би било възможно да бъде) и възбуждащ (макар че Шайхири доста добре каза, че на жената първо през ума й тръгва възбудата, а после идва и всичко останало), а той да си се сдухва от това. Поне на мъжа до мен ще си му го кажа в прав текст, пък да видим колко ще му е кеф после и колко дълго ще продължи да си суетства.

Съгласна и с Ян и Жоро по в-са с интереса и чувствата след като спечелиш някого, само че съм жена и може би мнението ми не се котира ;) много много.

Едит: Давид е почти идеален, а вторият на Гиб е прекалено релефен.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 2:16 pm

Не, Давид наистина е трагичен от гърдите надолу.

А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Blade
Farmer

Post by Blade » Fri Apr 27, 2007 2:17 pm

Не мога да повярвам, че някой оспори аксиомата за целта, нейното преследване и отраженията върху човешката психика в процеса на развитие на дадения феномен. Значи Moridin и Yan, според вас, не е вярно, че когато свалиш даден индивид от с/уположния пол ти почваш да го приемаш като трофей и това що природата е заложила примерно у мъжа - да си разпръсне колкото може повече днк-то, почва тайно да те кара да се заглеждаш по други жени. Това е на хормонално ниво разбира се, отделен въпрос е това до каква степен отделния индивид се оставя в ръцете на еволюционните дадености. Все пак доколкото разбрах вие говорите не по принцип а субективно, което може само да ме радва щом има такива хора, аз до голяма степен съм така. Темата жестоко се разбози, но важното е купон да става все пак е почти лято :twisted:

Кучето не става за тежест :lol:
Аз лично си правя с 10 кг диск на гърдите не повече от 10-на повторения, макар да мога и повече.
И моя личен съвет е следния:
След години експериментиране с различни системи (включаемо правене на по 200 преси покрай тренировките по киокошин) стигнах до това, което лично на мен, а смятам и на много други действа най-добре - тренировката ми, примерно за корем, не е повече от 10-15 мин, като между разл. упражнения не почивам, а между сериите почивам от 10 до 20 сек...
Last edited by Blade on Fri Apr 27, 2007 2:20 pm, edited 1 time in total.
And to the fire-ey'd maid of smoky war
All hot and bleeding we will offer them:
The mailed Mars shall on his altar sit,
Up to the ears in blood...
Shakespeare

Blade
Farmer

Post by Blade » Fri Apr 27, 2007 2:20 pm

А жените не трябва да си мислят, че много разбират от хубави мъже. Причината за това е чисто математическа. Не може едновременно да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубава жена (както всички жени си мислят) и да си мислиш, че по-добре от мъжете можеш да оцениш хубав мъж (както всички жени си мислят). Това те прави нагъл, самовлюбен индивид с неоправдано полово самочувствие и дискредитира мнението ти и по ДВАТА въпроса
мноо съгласен! :lol:
And to the fire-ey'd maid of smoky war
All hot and bleeding we will offer them:
The mailed Mars shall on his altar sit,
Up to the ears in blood...
Shakespeare

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Apr 27, 2007 2:20 pm

@Моридин: Добре де, аз поне не твърдя, че мога да преценя какви жени харесват мъжете по-добре от самите мъже. А в момента ти продължаваш да спориш с няколко жени за това какви мъже били по-хубави :P

П.П. Жоро, осъзнай се, тази статуя неслучайно се води идеал за красота.

Edit: а пък как обичам да ми излизат с приказките за хормоналното ниво и еволюционната обусловеност на човешкото поведение, поради което видите ли мъжът бил задължен да си пръсне гените максимално нашироко, а жената била длъжна да отглежда потомството... Та по същия начин приемам и теорията за "трофея".
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 2:24 pm

Преводачът всъщност пита (подминато от всички) дали жената смята, че размерът има значение.

Въпросът е също толкова неприятен (поне за мен) колкото и предишните. А отговорът е: да, естествено, че ще иска голям размер (обикновено възможно най-големият). Принципите "искам каквото нямам" и "очи пълни" си работят.

Работата е, че като го получат веднъж (шанс 1/1000+), изведнъж решават, че всъщност съвсем не е задължително. И че ще им е по-добре с някой нормален мъж.

Има и изключения сред жените, честно казано, но те са много редки. Всъщност, като се замисля, няма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Apr 27, 2007 2:25 pm

Ghibli wrote:@Моридин: Добре де, аз поне не твърдя, че мога да преценя какви жени харесват мъжете по-добре от самите мъже. А в момента ти продължаваш да спориш с няколко жени за това какви мъже били по-хубави :P

П.П. Жоро, осъзнай се, тази статуя неслучайно се води идеал за красота.

Edit: а пък как обичам да ми излизат с приказките за хормоналното ниво и еволюционната обусловеност на човешкото поведение, поради което видите ли мъжът бил задължен да си пръсне гените максимално нашироко, а жената била длъжна да отглежда потомството... Та по същия начин приемам и теорията за "трофея".
Ми и аз мисля, че е много зле. Тя мое се води за квито си иска идеали, но от съвременна естетическа гледна точка не струва. И като ше показваш идеално тяло, показвай снимки, а не статуи, омг :shock:

За трофея съм съгласен иначе, че са пълни глупости.
Last edited by Roland on Fri Apr 27, 2007 2:25 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...