Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...
Алекс, Алекс, Алекс
Има някои неща, за които може да се спори. Има някои неща, за които е дори умесно да се спори. И има някои неща, за които споренето издава just plain ignorance. Да говориш за филми, сякаш си ги гледал, е глупаво, дразнещо и претенциозно до повръщане. И все пак търпимо. Да говориш обаче за Уве Бол с друго, освен саркастично презрение, те прави жалък. Моля те спри да плямпаш и изгледай КОЙ ДА Е негов филм (или първите му 10 минути), след което се върни пак, ок? Дотогава наистина си една идея под санитарния минимум на нелепостта по тая тема.

And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
shayhiri wrote:Напомням ви, че говорите за филм, който не сте гледали.

Ирония не знам, ама демагогия има c тонове!! Това ми напомня на възпитателната система, за деца, от сорта: Не прави това което аз правя, а което ти казвам да правиш!!
Шайхири, помисли сериозно да се преориентираш към комедийнитe книги, вместо епични и подобни. Сериозно!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Така ли?Roland wrote:Алекс, Алекс, АлексИма някои неща, за които може да се спори. Има някои неща, за които е дори умесно да се спори. И има някои неща, за които споренето издава just plain ignorance. Да говориш за филми, сякаш си ги гледал, е глупаво, дразнещо и претенциозно до повръщане. И все пак търпимо. Да говориш обаче за Уве Бол с друго, освен саркастично презрение, те прави жалък. Моля те спри да плямпаш и изгледай КОЙ ДА Е негов филм (или първите му 10 минути), след което се върни пак, ок? Дотогава наистина си една идея под санитарния минимум на нелепостта по тая тема.

А точно този филм, както казах, смятам за умесТно да изчакам на кино. "Постал" може да вкарам и на компа. Другите не ме интересуват, гледайте си ги.Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Четох някъде, че вратичката в данъчните закони на германия, позволяваща на Уве да печели пари дори когато филмите му са на загуба, вече я няма, така че знае ли човек, може да се е постарал повече и Dungeon Siege да е на поносимо ниво (особено за фенове на фентъзи киното като Алекс),
Аз обаче със сигурност няма да рискувам да го гледам, за да проверя дали е така.

Аз обаче със сигурност няма да рискувам да го гледам, за да проверя дали е така.

Last edited by Demandred on Fri Oct 05, 2007 2:47 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
И аз пропускам определено. Въпреки че в IMDB оценката на Dungeon Siege е цели 3,8, което си е направо постижание за маестро Бол. Все пак като знам че филмът вече е готов от толкова време, а той чак сега успя да му намери разпространител не се съблазнявам от идеята да го гледам дори на компа.Demandred wrote:Четох някъде, че вратичката в данъчните закони на германия, позволяваща на Уве да печели пари дори когато филмите му са на загуба, вече я няма, така че зnае ли човек, може да се е постарал повече и Dungeon Siege да е на поносимо ниво (особено за фенове на фентъзи киното като Алекс),
Аз обаче със сигурност няма да рискувам да го гледам, за да проверя дали е така.![]()

Никога не ми е било ясно защо IMDB позволява да се дават оценки на филми, които още не са пуснати никъде освен на два-три фестивала...
Със сигурност поне 90% от гласувалите досега не са гледали филма, което прави оценката безсмислена.
Със сигурност поне 90% от гласувалите досега не са гледали филма, което прави оценката безсмислена.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
Ама Рол, мен точно това ми е мнението. Не съм коментирал нищо освен трейлъра (и то бегло).
И даже вметнах, че всички епични фентъзита без оригинала ЛОТР (Нарния, Ерагон, Дарк ис Райзинг и т.н.) са 0/10. Така че няма как да имам по-ниски очаквания.
И даже вметнах, че всички епични фентъзита без оригинала ЛОТР (Нарния, Ерагон, Дарк ис Райзинг и т.н.) са 0/10. Така че няма как да имам по-ниски очаквания.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Уве пердаши един от най-върлите си критици. Испанец който доброволно е приел предизвикателството на Уве за боксьорски двубой!!!
Ехааа! Аз ще пукна от смях; и ще ме изхвърлят от офиса направо!!

Ехааа! Аз ще пукна от смях; и ще ме изхвърлят от офиса направо!!
Luxury is a matter of having options!!!
Алекс само едно - предубеден си ти. Който е гледал нещо на Уве , или 'неща' на Уве, определено не е предубеден и с оглед на качеството (или тоталната липса на такова) на филмите, които е гледал е в пълното си право да очаква още от същото.
За оценката - съгласна с Дем, няма как да се ограничи вота само за хора, които са го гледали.
За оценката - съгласна с Дем, няма как да се ограничи вота само за хора, които са го гледали.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around