Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 05, 2007 2:13 pm

Алекс, Алекс, Алекс :) Има някои неща, за които може да се спори. Има някои неща, за които е дори умесно да се спори. И има някои неща, за които споренето издава just plain ignorance. Да говориш за филми, сякаш си ги гледал, е глупаво, дразнещо и претенциозно до повръщане. И все пак търпимо. Да говориш обаче за Уве Бол с друго, освен саркастично презрение, те прави жалък. Моля те спри да плямпаш и изгледай КОЙ ДА Е негов филм (или първите му 10 минути), след което се върни пак, ок? Дотогава наистина си една идея под санитарния минимум на нелепостта по тая тема.
And you can't dance with a devil on your back...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Oct 05, 2007 2:15 pm

shayhiri wrote:Напомням ви, че говорите за филм, който не сте гледали.
:rofl: :rofl: :rofl: :devil: :rofl: :rofl: :rofl:
Ирония не знам, ама демагогия има c тонове!! Това ми напомня на възпитателната система, за деца, от сорта: Не прави това което аз правя, а което ти казвам да правиш!!
Шайхири, помисли сериозно да се преориентираш към комедийнитe книги, вместо епични и подобни. Сериозно! :smug:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 2:24 pm

Чудно ми е дали Бол нарочно не прави такива филми с цел популярност. Почти не познавам човек, който да се интересува дори дилетански от филми и кино, и да не е чувал за него. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 2:31 pm

Roland wrote:Алекс, Алекс, Алекс :) Има някои неща, за които може да се спори. Има някои неща, за които е дори умесно да се спори. И има някои неща, за които споренето издава just plain ignorance. Да говориш за филми, сякаш си ги гледал, е глупаво, дразнещо и претенциозно до повръщане. И все пак търпимо. Да говориш обаче за Уве Бол с друго, освен саркастично презрение, те прави жалък. Моля те спри да плямпаш и изгледай КОЙ ДА Е негов филм (или първите му 10 минути), след което се върни пак, ок? Дотогава наистина си една идея под санитарния минимум на нелепостта по тая тема.
Така ли? :) Според мен пък съм си точно по "темата".
Шайхири е побъркан мегаломан, който говори наизуст...
А точно този филм, както казах, смятам за умесТно да изчакам на кино. "Постал" може да вкарам и на компа. Другите не ме интересуват, гледайте си ги. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 05, 2007 2:36 pm

Темата "Уве Бол" имах предвид. Иначе да, по тази определено си :lol:

И не, няма да си ги гледам. Понеже, виждаш ли, вече съм си ги гледал. Цели два. Два ЦЕЛИ по-скоро. И някакси човек събира 2 и 2, разбираш.

...

Опа, не, пардон - не разбираш :mrgreen:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Oct 05, 2007 2:42 pm

Четох някъде, че вратичката в данъчните закони на германия, позволяваща на Уве да печели пари дори когато филмите му са на загуба, вече я няма, така че знае ли човек, може да се е постарал повече и Dungeon Siege да е на поносимо ниво (особено за фенове на фентъзи киното като Алекс),

Аз обаче със сигурност няма да рискувам да го гледам, за да проверя дали е така. 8-) :)
Last edited by Demandred on Fri Oct 05, 2007 2:47 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 2:46 pm

Demandred wrote:Четох някъде, че вратичката в данъчните закони на германия, позволяваща на Уве да печели пари дори когато филмите му са на загуба, вече я няма, така че зnае ли човек, може да се е постарал повече и Dungeon Siege да е на поносимо ниво (особено за фенове на фентъзи киното като Алекс),

Аз обаче със сигурност няма да рискувам да го гледам, за да проверя дали е така. 8-) :)
И аз пропускам определено. Въпреки че в IMDB оценката на Dungeon Siege е цели 3,8, което си е направо постижание за маестро Бол. Все пак като знам че филмът вече е готов от толкова време, а той чак сега успя да му намери разпространител не се съблазнявам от идеята да го гледам дори на компа. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 05, 2007 2:55 pm

Не си познал, че ще пускаш провокацийки, Алекс :) Докато не изгледаш един филм на Уве, единственото твое мнение за него или неговите произведения, което няма да изяде брадвата, ще е "не знам, може да сте прави, ще преценя като гледам" :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Oct 05, 2007 2:55 pm

Алекс премиерата на филма е била ноември 2006. Пускат го година и нещо по-късно по кината, защото никой не се навиваше досега да го разпространява. Много хора си мислеха че филмът никога няма да бъде пуснат на голям екран. Явно накрая някой се е излъгал много жестоко. :mrgreen:

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Oct 05, 2007 2:57 pm

Никога не ми е било ясно защо IMDB позволява да се дават оценки на филми, които още не са пуснати никъде освен на два-три фестивала...

Със сигурност поне 90% от гласувалите досега не са гледали филма, което прави оценката безсмислена.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Oct 05, 2007 3:01 pm

Абе като гледам броя гласове, може и да са само половината, а другите да са от въпросните фестивали...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Oct 05, 2007 3:01 pm

Ама Рол, мен точно това ми е мнението. Не съм коментирал нищо освен трейлъра (и то бегло).

И даже вметнах, че всички епични фентъзита без оригинала ЛОТР (Нарния, Ерагон, Дарк ис Райзинг и т.н.) са 0/10. Така че няма как да имам по-ниски очаквания.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Oct 05, 2007 3:02 pm

Ама са гледали трейлъра, братче! И знаят всичко необходимо от него!
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Oct 05, 2007 3:02 pm

Уве пердаши един от най-върлите си критици. Испанец който доброволно е приел предизвикателството на Уве за боксьорски двубой!!!
:rofl: :rofl: :rofl: :thumbsup:
Ехааа! Аз ще пукна от смях; и ще ме изхвърлят от офиса направо!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Oct 05, 2007 3:03 pm

Алекс само едно - предубеден си ти. Който е гледал нещо на Уве , или 'неща' на Уве, определено не е предубеден и с оглед на качеството (или тоталната липса на такова) на филмите, които е гледал е в пълното си право да очаква още от същото.

За оценката - съгласна с Дем, няма как да се ограничи вота само за хора, които са го гледали.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around