Търсите ли ел. книги в оригинал?

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
kalein
Arcanist

Post by kalein » Sun Mar 11, 2007 3:18 pm

За гениални съвети винаги съм насреща. Нали съм се зарекъл да опровергая Айнщайн поне в изказването за двете безкрайни неща във Вселената.

Тоя съвет по-горе обаче беше по-скоро лично изстрадан. Чаках две години някой да се сети да сканира нещо от "Реквием за Хомо Сапиенс" на Зиндел, после с една приятелка залегнахме върху седалата си и сканирахме първите 2 части за по 60 часа едната. И ний сме дали нещо на света, деме
к.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 7:07 pm

С Гибли търсим следните книжки:

Joan D. Vinge

The Snow Queen Cycle

* The Snow Queen (1980)
* World's End (1984)
* The Summer Queen (1991)
* Tangled Up In Blue (2000)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Sun Mar 11, 2007 11:27 pm

Ян, имам първите три книги (четвъртата никъде я няма, за съжаление). Дай някакъв мейл и ти ги пращам.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sun Mar 11, 2007 11:28 pm

yanguss@gmail.com

Благодаря предварително:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Black_Drakon
Smallfolk

Post by Black_Drakon » Mon Mar 12, 2007 4:42 pm

ако може, били ги пратил и на georgi_rum@abv.bg :)

gholam
Commoner

Post by gholam » Mon Mar 12, 2007 6:21 pm

kalein wrote:За гениални съвети винаги съм насреща. Нали съм се зарекъл да опровергая Айнщайн поне в изказването за двете безкрайни неща във Вселената.

Тоя съвет по-горе обаче беше по-скоро лично изстрадан. Чаках две години някой да се сети да сканира нещо от "Реквием за Хомо Сапиенс" на Зиндел, после с една приятелка залегнахме върху седалата си и сканирахме първите 2 части за по 60 часа едната. И ний сме дали нещо на света, демек.
Еми това го кажи на някои,който има книгата в оригинал,току виж те послушал,но се съмнявам. :lol:
Търся още две книги:
1 David Farland - Sons of the Oak
2 Mercedes Lackey - When Darkness Falls.
Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.

my music

kalein
Arcanist

Post by kalein » Tue Mar 13, 2007 1:56 pm

gholam wrote:Търся още две книги:
1 David Farland - Sons of the Oak
2 Mercedes Lackey - When Darkness Falls.
(А ти не се връзвай на старото, то от старешка сенилност така си говори. ;))

И за тия удряш на камък при мен. Има пет версии на "Щом падне мракът", но ни една нйе излйезлъ изпод перото на Лаки.

SilverLill
Commoner

Post by SilverLill » Tue Mar 27, 2007 10:31 pm

Мм, на мен ми трябва "A Great and Terrible Beauty" Libba Bray . Просто и нея не мога да я намеря никъде и сигурно изобщо не е сканирана, но реших да в питам и вас преди да се откажа :D

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Fri May 04, 2007 11:51 pm

The Call of Ctulhu на Лъвкрафт :(
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

deadface
Merchant

Post by deadface » Sat May 05, 2007 4:24 am

Darkling wrote:The Call of Ctulhu на Лъвкрафт :(
Щракни в/у подписа ми

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat May 05, 2007 11:30 am

Мерси много :ghostche:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Wed Sep 26, 2007 9:38 pm

Хора, някой може ли да ми каже откъде да си намеря непреведените части от Ездачите на перн на Ан Маккафри? Желателно на английски език. Ако може и някаква подсказка за ред на прочитане, понеже си спомням, че Абагар планираха да издават Белия дракон, но преди съм виждал, че тя е пета като написване.
Търся също и Son of the Oak на Фарланд.
ще съм благодарен за инфо.
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Wed Sep 26, 2007 10:46 pm

Явно имам 18 книги от поредицата, до Dragon's kin. Мисля че има 3-4 книги след нея. Но тях ги нямам. Ако те устройва дай някой мейл да ти ги пратя.

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Wed Oct 03, 2007 11:08 am

Някой ако има 6-я Малазан в ел. формат, моля да свирка :) Също и Dark is rising на Susan Cooper.

thorn
Sorcerer

Post by thorn » Wed Oct 03, 2007 10:04 pm

The Dark is Rising и аз почнах да чета, така че ако искаш, дай мейл да ти я пратя, общо са и петте части на един файл.