Търсите ли ел. книги в оригинал?
За гениални съвети винаги съм насреща. Нали съм се зарекъл да опровергая Айнщайн поне в изказването за двете безкрайни неща във Вселената.
Тоя съвет по-горе обаче беше по-скоро лично изстрадан. Чаках две години някой да се сети да сканира нещо от "Реквием за Хомо Сапиенс" на Зиндел, после с една приятелка залегнахме върху седалата си и сканирахме първите 2 части за по 60 часа едната. И ний сме дали нещо на света, деме
к.
Тоя съвет по-горе обаче беше по-скоро лично изстрадан. Чаках две години някой да се сети да сканира нещо от "Реквием за Хомо Сапиенс" на Зиндел, после с една приятелка залегнахме върху седалата си и сканирахме първите 2 части за по 60 часа едната. И ний сме дали нещо на света, деме
к.
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
С Гибли търсим следните книжки:
Joan D. Vinge
The Snow Queen Cycle
* The Snow Queen (1980)
* World's End (1984)
* The Summer Queen (1991)
* Tangled Up In Blue (2000)
Joan D. Vinge
The Snow Queen Cycle
* The Snow Queen (1980)
* World's End (1984)
* The Summer Queen (1991)
* Tangled Up In Blue (2000)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Правилата на бордгейминга:
-
- Smallfolk
ако може, били ги пратил и на georgi_rum@abv.bg 

Еми това го кажи на някои,който има книгата в оригинал,току виж те послушал,но се съмнявам.kalein wrote:За гениални съвети винаги съм насреща. Нали съм се зарекъл да опровергая Айнщайн поне в изказването за двете безкрайни неща във Вселената.
Тоя съвет по-горе обаче беше по-скоро лично изстрадан. Чаках две години някой да се сети да сканира нещо от "Реквием за Хомо Сапиенс" на Зиндел, после с една приятелка залегнахме върху седалата си и сканирахме първите 2 части за по 60 часа едната. И ний сме дали нещо на света, демек.

Търся още две книги:
1 David Farland - Sons of the Oak
2 Mercedes Lackey - When Darkness Falls.
Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
(А ти не се връзвай на старото, то от старешка сенилност така си говори.gholam wrote:Търся още две книги:
1 David Farland - Sons of the Oak
2 Mercedes Lackey - When Darkness Falls.

И за тия удряш на камък при мен. Има пет версии на "Щом падне мракът", но ни една нйе излйезлъ изпод перото на Лаки.
-
- Commoner
The Call of Ctulhu на Лъвкрафт 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Мерси много 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Хора, някой може ли да ми каже откъде да си намеря непреведените части от Ездачите на перн на Ан Маккафри? Желателно на английски език. Ако може и някаква подсказка за ред на прочитане, понеже си спомням, че Абагар планираха да издават Белия дракон, но преди съм виждал, че тя е пета като написване.
Търся също и Son of the Oak на Фарланд.
ще съм благодарен за инфо.
Търся също и Son of the Oak на Фарланд.
ще съм благодарен за инфо.
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен