На кино с компания :)
Гадове.
Добре, значи 11 парчета дотука. Други двойки? (winkЯн/Гиблиwink)

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е мръднах до Мола си, но ми го бяха напълнили камиони дечурля и билети ест. нямаше. Ама ако толкова исках да ходя на Аймакс, щях да съм си взел от по-рано. За сметка на това хлътнах в книжарницата за един час, като порядъчен Рол.DELgado wrote:Shayhiri поне кажи после дали си е заслужавало. Ако успееш да си вземеш билет де.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ха-ха. Спестил си три лева един вид.shayhiri wrote:E мръднах до Мола си, но ми го бяха напълнили камиони дечурля и билети ест. нямаше. Ама ако толкова исках да ходя на Аймакс, щях да съм си взел от по-рано. За сметка на това хлътнах в книжарницата за един час, като порядъчен Рол.

А на толково голямо групово форумно ходене на кино досега не съм бил.

Това което ме притеснява е, че никой от гледалите го досега (Рол и Жоро

При храната много ясно. Да можем да ползваме столове и маси, а и да ни гледат повече хора.Bat Garo Still Rots wrote:Наистина се очертава доста масова прояваMuad_Dib wrote:с Морви май сме 12. Тряа си яко хора, може и въргал да напраим, Гаро е там!А въргала трябва да уточним къде ще го правим само. В киното или при храната?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Мня на работа съм утре до късно със сигурност. Ше се гледа по-натам кат стихнат вълненията 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ше ти го оспойлим дотогава.Xellos wrote:Мня на работа съм утре до късно със сигурност. Ше се гледа по-натам кат стихнат вълненията

Значи 12 чиляка. Как ше се съберем на един ред не знам.

А 13-ят воин Пъгсли?
Добре де, какви 12? Аз все ни изкарвам 11.
А билетите може и около пътеката, за да сме централно, а и да не си шъткаме.Гаро, Живик, Тънд, Алекс, Никола, Дима, Валери, Дафи, Коруин, Пенчев и аз - по мои изчисления това прави 11. Пропускам ли някой?
Last edited by Morwen on Fri Sep 28, 2007 2:20 pm, edited 3 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either