На кино с компания :)
Гадове.
Добре, значи 11 парчета дотука. Други двойки? (winkЯн/Гиблиwink)

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Е мръднах до Мола си, но ми го бяха напълнили камиони дечурля и билети ест. нямаше. Ама ако толкова исках да ходя на Аймакс, щях да съм си взел от по-рано. За сметка на това хлътнах в книжарницата за един час, като порядъчен Рол.DELgado wrote:Shayhiri поне кажи после дали си е заслужавало. Ако успееш да си вземеш билет де.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ха-ха. Спестил си три лева един вид.shayhiri wrote:E мръднах до Мола си, но ми го бяха напълнили камиони дечурля и билети ест. нямаше. Ама ако толкова исках да ходя на Аймакс, щях да съм си взел от по-рано. За сметка на това хлътнах в книжарницата за един час, като порядъчен Рол.

А на толково голямо групово форумно ходене на кино досега не съм бил.

Това което ме притеснява е, че никой от гледалите го досега (Рол и Жоро

При храната много ясно. Да можем да ползваме столове и маси, а и да ни гледат повече хора.Bat Garo Still Rots wrote:Наистина се очертава доста масова прояваMuad_Dib wrote:с Морви май сме 12. Тряа си яко хора, може и въргал да напраим, Гаро е там!А въргала трябва да уточним къде ще го правим само. В киното или при храната?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Мня на работа съм утре до късно със сигурност. Ше се гледа по-натам кат стихнат вълненията 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Ше ти го оспойлим дотогава.Xellos wrote:Мня на работа съм утре до късно със сигурност. Ше се гледа по-натам кат стихнат вълненията

Значи 12 чиляка. Как ше се съберем на един ред не знам.

А 13-ят воин Пъгсли?
Добре де, какви 12? Аз все ни изкарвам 11.
А билетите може и около пътеката, за да сме централно, а и да не си шъткаме.Гаро, Живик, Тънд, Алекс, Никола, Дима, Валери, Дафи, Коруин, Пенчев и аз - по мои изчисления това прави 11. Пропускам ли някой?
Last edited by Morwen on Fri Sep 28, 2007 2:20 pm, edited 3 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either