Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
А да ви е познат този - Seaquest? Макар и старичък, понмя че доста ми харесваше (преди 12 години, мда)!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Извинявам се за двойното постване, но жестоко съм се смяла с този трейлър, на ново сериалче. Californication
Нещо не ми хареса. Доста самоцелно развитие на героите, в по-голямата си част дори не е забавен, изобщо трейлърът до голяма степен обобщава какво ще видиш в сериала. Накратко казано, скучноват, само дето има гледки за плакнене на очите, но нищо повече.
Иначе се натъкнах на нещо друго, което може би ще е интересно - Life. Накратко, разказва се за полицай, който е бил осъден на доживотна присъда за убийство, но след като е излежал 12 години, оказва се, че доказателствата срещу него са били изфабрикувани, и той е освободен. Получава значителна сума като обезщетение, но се връща обратно в полицията. За да оцелее в затвора, почва да изучава дзен, като прилага принципите и навън.
Не звучи особено оригинално, но просто актьорът в главната роля, Деймиън Луис, прави разликата. Някои може би си го спомнят като л-т Дик Уинтърс в мини сериите на HBO Band of Brothers. Освен това има готини мацки наоколо, а пък и в края на пилотния епизод се прави намек накъде ще се развива сериала, така че си заслужава поглед.
Иначе се натъкнах на нещо друго, което може би ще е интересно - Life. Накратко, разказва се за полицай, който е бил осъден на доживотна присъда за убийство, но след като е излежал 12 години, оказва се, че доказателствата срещу него са били изфабрикувани, и той е освободен. Получава значителна сума като обезщетение, но се връща обратно в полицията. За да оцелее в затвора, почва да изучава дзен, като прилага принципите и навън.
Не звучи особено оригинално, но просто актьорът в главната роля, Деймиън Луис, прави разликата. Някои може би си го спомнят като л-т Дик Уинтърс в мини сериите на HBO Band of Brothers. Освен това има готини мацки наоколо, а пък и в края на пилотния епизод се прави намек накъде ще се развива сериала, така че си заслужава поглед.
This signature is not yet rated
Не само не звучи оригинално ами си е чисто клише. Само като чета plot outline, който си дал и предполагам, че и 1 поглед ще му е много независимо от Деймиън Луис.
Аз пък гледам Night Stalker. Само 2 серии засега и дано да се окаже добър.
Edit: Done.
Аз пък гледам Night Stalker. Само 2 серии засега и дано да се окаже добър.
Edit: Done.

Last edited by Morgana on Sat Sep 15, 2007 10:11 pm, edited 1 time in total.
pulled out
Моля ви като линквате сериали - по-добре давайте линк към тв.ком, а не към имдб, тв-то е доста по-добре за получаване на някаква основна идея за какво иде реч. Мерси.
ЕДИТ: Мерси, Моргана.
ЕДИТ: Мерси, Моргана.
Last edited by Muad_Dib on Mon Sep 17, 2007 3:28 pm, edited 1 time in total.
Почнах да гледам Dark Angel . Джесика Алба е брутално яка както винаги. Сериалчето засега е интересно и кефи (до към шестия епизод).
Иначе за Еврика не бях прав. Супер приятен сериал се оказа. И доста зарибяващ. За по-малко от седмица изгледах всичките 22 епизода излезли досега и от двата сезона. Първите два - три епизода определено са доста по-слаби от останалите и едва не ме отказаха да го гледам.

Иначе за Еврика не бях прав. Супер приятен сериал се оказа. И доста зарибяващ. За по-малко от седмица изгледах всичките 22 епизода излезли досега и от двата сезона. Първите два - три епизода определено са доста по-слаби от останалите и едва не ме отказаха да го гледам.

- BaYa
- Forsaken
Аз пък съм на вълна Torchwood и ми харесва много. И има един страничен плюс - не е американска. Та също се ровя за Doctor Who.
Предполагам че ще комбинирам с Crossing Jordan, от който съм гледала много малко, но много ми харесваше.
Предполагам че ще комбинирам с Crossing Jordan, от който съм гледала много малко, но много ми харесваше.
Ще го тествам 100%.DELgado wrote:Почнах да гледам Dark Angel . Джесика Алба е брутално яка както винаги. Сериалчето засега е интересно и кефи (до към шестия епизод).![]()
Иначе си дръпнах Дедууд втори сезон от външен и сега ще заредя и трети, първият път като го тествах ми се стори скучен, но пък съм гледал и само един епизод, а е на ХБО по дяволите.
Сигурно най-после ще почна Файърфлай тези дни.
Мернах един трейлър, пишеше BBC America - не знаех, че имало такова нещо, ама лошо няма. Нещо за извънземни май, а?BaYa wrote:Аз пък съм на вълна Torchwood и ми харесва много. И има един страничен плюс - не е американска.
Добавено: уф, сега видях, че същност било клон на Doctor Who, което само издига сериалчето в моите очи

This signature is not yet rated