Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 8:17 pm

Аз мъча Малкълм, на 3ти сезон съм вече, ама почна да ми отъпява стабилно въпреки бъзиците. Въобще ситкомите по принцип за системно гледане не стават.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Sep 13, 2007 7:05 pm

А да ви е познат този - Seaquest? Макар и старичък, понмя че доста ми харесваше (преди 12 години, мда)!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Sep 13, 2007 7:48 pm

BaYa wrote:А да ви е познат този - Seaquest? Макар и старичък, понмя че доста ми харесваше (преди 12 години, мда)!
Даваха го наскоро, по бТВ мисля, определено е страхотен.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Sep 13, 2007 7:54 pm

Delegat-e, като колко наскоро са го давали?? :shock: Понеже тук май поччна през 1994. Та това са почти 15 години!!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Thu Sep 13, 2007 8:37 pm

Ми наскоро беше, преди два-три месеца. Даваха го всеки делничен ден в късния следобед. И не помня да са го давали друг път по наште телевизии.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Sep 13, 2007 8:49 pm

Ми не беше никак лошо сериалчето. Но може да е малко елемтарно, за сегашните времена. :lol:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Sep 14, 2007 8:32 pm

Извинявам се за двойното постване, но жестоко съм се смяла с този трейлър, на ново сериалче. Californication

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Sep 15, 2007 9:57 am

Нещо не ми хареса. Доста самоцелно развитие на героите, в по-голямата си част дори не е забавен, изобщо трейлърът до голяма степен обобщава какво ще видиш в сериала. Накратко казано, скучноват, само дето има гледки за плакнене на очите, но нищо повече.

Иначе се натъкнах на нещо друго, което може би ще е интересно - Life. Накратко, разказва се за полицай, който е бил осъден на доживотна присъда за убийство, но след като е излежал 12 години, оказва се, че доказателствата срещу него са били изфабрикувани, и той е освободен. Получава значителна сума като обезщетение, но се връща обратно в полицията. За да оцелее в затвора, почва да изучава дзен, като прилага принципите и навън.

Не звучи особено оригинално, но просто актьорът в главната роля, Деймиън Луис, прави разликата. Някои може би си го спомнят като л-т Дик Уинтърс в мини сериите на HBO Band of Brothers. Освен това има готини мацки наоколо, а пък и в края на пилотния епизод се прави намек накъде ще се развива сериала, така че си заслужава поглед.
This signature is not yet rated

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat Sep 15, 2007 11:20 am

Не само не звучи оригинално ами си е чисто клише. Само като чета plot outline, който си дал и предполагам, че и 1 поглед ще му е много независимо от Деймиън Луис.

Аз пък гледам Night Stalker. Само 2 серии засега и дано да се окаже добър.

Edit: Done. :)
Last edited by Morgana on Sat Sep 15, 2007 10:11 pm, edited 1 time in total.
pulled out

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Sep 15, 2007 12:08 pm

Моля ви като линквате сериали - по-добре давайте линк към тв.ком, а не към имдб, тв-то е доста по-добре за получаване на някаква основна идея за какво иде реч. Мерси.

ЕДИТ: Мерси, Моргана.
Last edited by Muad_Dib on Mon Sep 17, 2007 3:28 pm, edited 1 time in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Sep 17, 2007 2:27 pm

Почнах да гледам Dark Angel . Джесика Алба е брутално яка както винаги. Сериалчето засега е интересно и кефи (до към шестия епизод). :lol:

Иначе за Еврика не бях прав. Супер приятен сериал се оказа. И доста зарибяващ. За по-малко от седмица изгледах всичките 22 епизода излезли досега и от двата сезона. Първите два - три епизода определено са доста по-слаби от останалите и едва не ме отказаха да го гледам. :mrgreen:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Sep 17, 2007 4:11 pm

Аз пък съм на вълна Torchwood и ми харесва много. И има един страничен плюс - не е американска. Та също се ровя за Doctor Who.
Предполагам че ще комбинирам с Crossing Jordan, от който съм гледала много малко, но много ми харесваше.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Sep 17, 2007 4:15 pm

DELgado wrote:Почнах да гледам Dark Angel . Джесика Алба е брутално яка както винаги. Сериалчето засега е интересно и кефи (до към шестия епизод). :lol:

Иначе за Еврика не бях прав. Супер приятен сериал се оказа. И доста зарибяващ. За по-малко от седмица изгледах всичките 22 епизода излезли досега и от двата сезона. Първите два - три епизода определено са доста по-слаби от останалите и едва не ме отказаха да го гледам. :mrgreen:
Ще го тествам 100%.

Иначе си дръпнах Дедууд втори сезон от външен и сега ще заредя и трети, първият път като го тествах ми се стори скучен, но пък съм гледал и само един епизод, а е на ХБО по дяволите.

Сигурно най-после ще почна Файърфлай тези дни.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Sep 17, 2007 4:19 pm

BaYa wrote:Аз пък съм на вълна Torchwood и ми харесва много. И има един страничен плюс - не е американска.
Мернах един трейлър, пишеше BBC America - не знаех, че имало такова нещо, ама лошо няма. Нещо за извънземни май, а?

Добавено: уф, сега видях, че същност било клон на Doctor Who, което само издига сериалчето в моите очи :)
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Sep 17, 2007 4:31 pm

Миии, аз от 4-те първи епизода съм жестоко зарибена вече! И това, че най-древният Др. Ху си го гледах като ¿бебе? някъде! :mrgreen: