Иначе туко-що изгледах за трети път Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Е няма такъв филм. Невероятен. Просто нямам думи. След около месец пак ще си го изгледам.

Moderator: Moridin
Трябва да видиш Роланд каква критика му е написал в списанието. Направо кърти. И ме отказа от филма.DELgado wrote:Иначе туко-що изгледах за трети път Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Е няма такъв филм. Невероятен. Просто нямам думи. След около месец пак ще си го изгледам.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
30ти брой, Валка, тъкмо се психирам сега с него. От първия път го уцелих, да се таковам в интуицията!DELgado wrote:В кой брой е ревюто на Рол? Утре ще го спамя по кю-то от офиса.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests