Гледано напоследък, Part III

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Sep 12, 2007 8:49 pm

Мен пък точно втория Борн ми харесва най-много. Особено преследването с жигулата е култово. 8-)

Иначе туко-що изгледах за трети път Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Е няма такъв филм. Невероятен. Просто нямам думи. След около месец пак ще си го изгледам. :mrgreen:

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Sep 12, 2007 8:58 pm

DELgado wrote:Иначе туко-що изгледах за трети път Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Е няма такъв филм. Невероятен. Просто нямам думи. След около месец пак ще си го изгледам. :mrgreen:
Трябва да видиш Роланд каква критика му е написал в списанието. Направо кърти. И ме отказа от филма.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 12, 2007 9:01 pm

Това е защото Рол и понятие си няма от практическото приложение на филма.

Аз като излезе тъкмо бях скъсал (ама сериозно тоя път) с двете си постоянни приятелки. И отивам, моля ви се, на филма заради Джим Кери, без да знам кво да очаквам. :shock:

Как не умрях не знам. :( Едвам се довлякох до нас после.

:idea: Следващите два дни заведох приятелките (поотделно, ест.), да видиш как се събрахме пак набързо. :twisted: И с двете.

Та така. Някой ако иска да си връща гаджето, просто трябва да го трикне да отидат на филма. Ма тогава беше по-лесно, щото нищо не се знаеше за филма още и не подозираха, горките.

Я някой да каже в кой брой въпросният памфлет на Рол, че да го заям.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Sep 12, 2007 9:02 pm

Tiger дай шанс на филма и според няма да съжаляваш. :mrgreen:

В кой брой е ревюто на Рол? Утре ще го спамя по кю-то от офиса. :twisted:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Sep 12, 2007 9:04 pm

DEL, може би не говорим за същата сцена. Но за мен каскадьорските сцени с Mini Cooper са жес.то.ки!! Ама страхотни са (във втория Борн)! Много съм доволна.

Muad_Dib, нямам претенции за меродавно мнение. Просто във филмите оставят еедни такива малки дупки. Но аз лично нямам претенции и към това. Първите два ми харесаха. Просто го отбелязах.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Sep 12, 2007 9:04 pm

Филмът просто е зверски претенциозна и елитарна чикия без реална художествена стойност, плюс грозно преиграващ Джим Кери и рядко бездарно играеща Кейт Уинслет :) Ся, разни хора се впечатляват от всичко по-така, ама имаедно ниво на самоцелен снобизъм в киното, отвъд което получавам газове.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 9:09 pm

И за мен филмът би бил такъв при определени обстоятелства, но съм склонен да подкрепя Алекс и Валери - ти, Симеоне, просто не си за този филм. Колкото и да си интелигентен за тук ти трябва един друг опит, иначе просто нищо няма да усетиш и няма да се отнесеш...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Sep 12, 2007 9:12 pm

Супер излишен коментар :roll: Пълно е с подобни филми, които харесвам, просто тоя е пълен с кви ли не излишни и претенциозни елементи. И познавам един куп кви ли не хора, които не могат да го дишат.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 12, 2007 9:12 pm

DELgado wrote:В кой брой е ревюто на Рол? Утре ще го спамя по кю-то от офиса. :twisted:
30ти брой, Валка, тъкмо се психирам сега с него. От първия път го уцелих, да се таковам в интуицията! 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 9:14 pm

Не съм искал да те обидя, ако съм - извинявай.

Най-лесно и най-културно се спори с примери. Ако ти се занимава дай ми примери за точно ПОДОБНИ филми и защо те са те трогнали, а точно този, дето според мен е гениален, не е.

Уф почвам да звуча като Алекс, удари ме утре...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Sep 12, 2007 9:15 pm

Ще, споко. Иначе не ми се навлиза в спорове, а и честно казано не се сещам в момента за пример. Просто като си визуализирам жанра, знам, че има неща в него, които харесвам. В тоя не ме подразниха отношенията между героите (изключая некадърната игра на Кери), а всичкият съпътстващ псевдомистичен и полу-фентъзиен крап.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 9:17 pm

Хубаво, дайте тогава да обадим една точка засега, точно за това говорех на предната страница. Тази тема си е за половинстранични постове с кратки ревюта на каквото сме гледали, не може ли да отворим друга за общи дискусии??? Просто за мен поне се губи целият смисъл...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Sep 12, 2007 9:19 pm

Бе няма лошо в некви половинстранични разговорчета за тоя или оня филм, иначе мен поне ми е просто скучен каталог.

Но точно тоя филм не заслужава повече внимание, поне от моя страна, така че спирам.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Sep 12, 2007 9:22 pm

Ми не е съвсем скучен, нали все пак всеки от нас дава някаква оценка за филмите, които гледа.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Sep 12, 2007 10:29 pm

Рол, тъй като нямам думи след четенето на ревюта, ще кажа само everybody gotta learn sometime. Кликни, това е музика. От филма. Който взе Оскар за сценарий.