Валка,"Premonition' e адски скапан.И Киану не успя да го пооправи:)DELgado wrote:Изгледах следните няколко филма вчера скипвайки работа по здравословни причини:![]()
"88 минути" - посредствен трилър с Ал Пачино. Посредствен сюжет за професор разкрил сериен убиец, който преди да умре се опитва да убие професора (чрез рандом негова превъртяла студентка). Нищо което да не сме видяли в н-на-брой други трилъри. Филма разчита само на единия Ал Пачино да изкара ама явно не се получава.По-добре не гледайте.![]()
"Premonition" - още по-тъп филм със Сандра Бълок. Някаква смесица между драма и мистерия за жена, която разбира че мъжа и ще умре и се опитва да го спаси. Яка е идеята че тя всяка сутрин се събуждаше в различен непоследователен ден (ту преди мъжа и да умре, ту след смърта му). Доста бозав филм.
Добре че накрая реших да изгледам пак "Children of Men" да си оправя малко настроението.Велик филм ей.
"Децата на хората" ми е един от любимите филми.Жесток е.
Бая,и на мен ми хареса "Lady in the Water".Беше като някаква приказка.Имеше нещо,въпреки,че не може да се мери с останалите филми на Шаламаян.