И мен. Да кажа само че при мюзикълите никой не споменава "Ах, този джаз" - велик просто. Това е най-якия филм от тая категория който съм гледал. Няма такъв.Bat Garo Still Rots wrote:Тука вече ме изгубихте
А Ловецът на елени е брутален.
Тъй като си ми направил впечатление на човек, който разбира от филми и цени класиката, препоръчвам то да гледаш "Коса" отново. Понеже този филм изобщо не се занимава с войната във Виетнам. Виждаме хипитата и тяхното отношение към войната, но не и драмата на хората, които се бият в нея.Muad_Dib wrote:"Коса" се занимава с Виетнам по за мен много по-невпечатляващ и невъздействащ начин отколкото например "Ловецът на Елени"...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Много силна сцена, но е само една малка част от филма.Delegat wrote:Помня, че майка ми ме заведе да гледаме Коса в нашето кино Алеко. Бил съм доста малък, за да го разбера, но още помня музиката и как онези войници влизат в самолета и пеят
shayhiri wrote:Натали Портман е единственото хубаво (в чисто физически, голичък смисъл) нещо, което си струва да се спомене за скорошната Форманова издънка Духовете на Гоя - заспала и бълнуваща костюмна драма за диктатурата, промените и... и Форман не знае кво още.Дано намеря Отблизо, че така и не съм го гледал още.
П.П.: Няма ли някоя хубава история за Инквизицията, деба, толкоз благодатна тема? Освен Името на розата.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests