Абе, то си е субективно, ама за мен сексапилът на Мат Деймън е сравним само с този на прясно извадена от градината ряпаRoland wrote:Е не се увличай. Мат Деймън поне физически го докарва

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Иновативният екшън във втория пък беше толкова зле, че чак ми се догади. Благодарение на бясно тресящата се камера накрая ме боляха очите от опит да разбера нещо от каскадите - а те всъщност бяха доста добре сглобени. Некадърният оператор(някъде го сравняваха с пияна маймуна) обаче ги беше окепазил доста качествено. Може пък това да е опит да се вкара напрежение, но доста несполучлив. Третият е на същия режисьор и, доколкото разбрах от копието, което смъкнах от арената, камерата се тресе не по-малко. Нищо, де. Дано поне има повече сюжет от втория, че да докара до над 4/10. Пък ако докара до над осем, може и да го гледам повторно.shayhiri wrote:
Не му мислете. Филмът рути. Кога последно трета серия във франчайз е отнасяла първите две кат свинья - блажен весник? И екшън-трилър е забивал близо 100% в Доматите? Говорим си за интелигентен съспенс плот и нон-стоп иновативен бесен екшън. И гадовете са от ЦРУ.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 25 guests