Абе, то си е субективно, ама за мен сексапилът на Мат Деймън е сравним само с този на прясно извадена от градината ряпаRoland wrote:Е не се увличай. Мат Деймън поне физически го докарва
На кино с компания :)
Заявили желание за присъствие:
Роланд
Живик
Адриана (добре дошла, като за първи път!
)
Драгън
Гаро Сваляча
Тея и
Аз, Шайхири
Колебаещи се ****ве:
Кселос
МуадДиб
и всички останали
В невъзможност да присъстват:
Марфа, така че можем да си правим с Тея каквото искаме (при споделено желание, разбира се).
Не му мислете. Филмът рути. Кога последно трета серия във франчайз е отнасяла първите две кат свинья - блажен весник? И екшън-трилър е забивал близо 100% в Доматите? Говорим си за интелигентен съспенс плот и нон-стоп иновативен бесен екшън. И гадовете са от ЦРУ.
П.П.: Живик и Гаро също досега не съм ги засичал на премиерно групово ходене, та се радвам, че Борнът-пич ни дава подобаващ повод.
Роланд
Живик
Адриана (добре дошла, като за първи път!
Драгън
Гаро Сваляча
Тея и
Аз, Шайхири
Колебаещи се ****ве:
Кселос
МуадДиб
и всички останали
В невъзможност да присъстват:
Марфа, така че можем да си правим с Тея каквото искаме (при споделено желание, разбира се).
Не му мислете. Филмът рути. Кога последно трета серия във франчайз е отнасяла първите две кат свинья - блажен весник? И екшън-трилър е забивал близо 100% в Доматите? Говорим си за интелигентен съспенс плот и нон-стоп иновативен бесен екшън. И гадовете са от ЦРУ.
П.П.: Живик и Гаро също досега не съм ги засичал на премиерно групово ходене, та се радвам, че Борнът-пич ни дава подобаващ повод.
Last edited by shayhiri on Thu Aug 16, 2007 1:41 am, edited 4 times in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Кога Гаричът е бил суек? 
П.П.: Чакай малко, ifadriana, нали вие внасяте Борньо?!
Значи вече си го гледала (многократно) free?
Да се чувстваме ли поласкани от вниманието? 
П.П.: Чакай малко, ifadriana, нали вие внасяте Борньо?!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Мушкай смело.
Е къде да го гледам, Рол? Това удоволствие, за щастие, е все още в бъдещето.
Ако го бях гледал, направо щях да пусна ревюнце на мига, ес южуъл.
Е къде да го гледам, Рол? Това удоволствие, за щастие, е все още в бъдещето.
Ако го бях гледал, направо щях да пусна ревюнце на мига, ес южуъл.
Ахам. Искаш да кажеш, че ми нямате ЧАК такова доверие...
Е тя дори Морви в случая ми верва...
ОКс
Тогава ще трябва да минете с 97-те % в Доматите.
Ето и имдб-то: http://imdb.com/title/tt0440963/
Тогава ще трябва да минете с 97-те % в Доматите.
Ето и имдб-то: http://imdb.com/title/tt0440963/
- tigermaster
- Elder God
Иновативният екшън във втория пък беше толкова зле, че чак ми се догади. Благодарение на бясно тресящата се камера накрая ме боляха очите от опит да разбера нещо от каскадите - а те всъщност бяха доста добре сглобени. Некадърният оператор(някъде го сравняваха с пияна маймуна) обаче ги беше окепазил доста качествено. Може пък това да е опит да се вкара напрежение, но доста несполучлив. Третият е на същия режисьор и, доколкото разбрах от копието, което смъкнах от арената, камерата се тресе не по-малко. Нищо, де. Дано поне има повече сюжет от втория, че да докара до над 4/10. Пък ако докара до над осем, може и да го гледам повторно.shayhiri wrote:
Не му мислете. Филмът рути. Кога последно трета серия във франчайз е отнасяла първите две кат свинья - блажен весник? И екшън-трилър е забивал близо 100% в Доматите? Говорим си за интелигентен съспенс плот и нон-стоп иновативен бесен екшън. И гадовете са от ЦРУ.![]()
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог