Август '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Aug 08, 2007 1:16 pm

shayhiri wrote:Мда. Видях и трейлъра. http://youtube.com/watch?v=_ckSrvYDrGs Прав съм бил.

Но ще го гледам, де. Има битки с азиатци - нелоши, изглежда. Другото е некъв ужас.
Бе, първите филми много ми харесаха, честно казано. Нещо трейлърът на третия не ми вдъхва много доверие, но ще го гледам. В ютубето пуснаха някаква битка от този филм - Джеки Чан, Крис Тъкър и някакъв китаец, висок към два метра и половина - ама не ми хареса много.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 1:42 pm

Алекс няма ли първокурснички за теб вече, че ни занимаваш...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 1:51 pm

Псолютно лейм в контекста на тукашната размяна на реплики. :roll:

И изненадващо прозорливо в общия контекст на събитията. :) Радвайте ми се докато ме има. От октомври (най-късно) нататък ще е както докато бях на моретата - влизам веднъж на няколко дни и почти не пиша.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 2:04 pm

Ех, ще ми липсваш... :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 2:33 pm

Е знам, знам... 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 2:43 pm

Любов да струи...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 2:50 pm

Не, Никола действително го има предвид. :) Като Лея и Хан в края на Империята.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Aug 08, 2007 2:54 pm

Само трябва да се разберете кой е Лея... но май ще си ти, неговата коса няма да успее да стане на охлювчета като твоята...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 08, 2007 3:00 pm

Han Solo: Chewie. This can't help me. There'll be another time. The Princess. You have to take care of her. All right?
[Leia and Han shares a passionate kiss before Han is dragged towards the freezing chamber by the imperials]
Princess Leia: I love you.
Han Solo: I know.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 08, 2007 3:22 pm

Алекс, и на теб не ти е леко...

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Thu Aug 09, 2007 10:34 am

Muad_Dib wrote:Амосе, имаш ли някаква идея ДВД-изданието на 300 дето ще го пускате какви екстри ще включва и на колко диска ще е?
Еми ако нямам идея, доста ще го закъсам. :mrgreen:
Spoiler: show
Два диска + допълнителни материали:
- Добавени сцени с гърбавия предател и невиждани досега гигантски воини
- Визуалната представа на Франк Милър, пресъздадена на филм
- 300 спартанци – мит или истина? - Разказ за потресаващия живот на спартанците
- Кои са били спартанците? - Как актьорите изграждат своите герои, водени от спартанските обичаи
- Webisodes: Посетете снимачната площадка с актьорите и екипа
- Коментар на режисьора Зак Снайдер – и още!

Ще има и издание в един диск, само с коментара.
:shark:
Feel the summer!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 09, 2007 10:44 am

Определено ще си го взема специалното в два диска, звучи екстра. Мерси

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Aug 10, 2007 5:21 pm

Щастлив съм да обявя, че открих филма, който да използвам като абсолютната нула във всякакви скали за сравнение. 8-)

Да, става въпрос за Фантастичната Четворка 2. Ако сте шестгодишно американче с дебилизъм - и ви падне безплатно - приятно гледане! :D

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri Aug 10, 2007 6:59 pm

shayhiri wrote:Щастлив съм да обявя, че открих филма, който да използвам като абсолютната нула във всякакви скали за сравнение. 8-)

Да, става въпрос за Фантастичната Четворка 2. Ако сте шестгодишно американче с дебилизъм - и ви падне безплатно - приятно гледане! :D
Стига де... Не може да е по-зле от първия. Или той е вече отрицателен.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Aug 10, 2007 7:06 pm

Първия или съм го изличил от паметта си, или вече съм си вдигнал критериите.

Сериозно. Просто няма как да е по-тъп. Сякаш тъпееше нарочно всяка секунда от жалките си 80 и кусур минути. Буквално се гърчех в седалката си и се зарадвах, когато децата наоколо се разшумяха неразбиращо от цялата тъпотия по някое време. Няма и ефекти, които да го спасят донякъде. Квото имаше - беше в трейлърите.