Бе, първите филми много ми харесаха, честно казано. Нещо трейлърът на третия не ми вдъхва много доверие, но ще го гледам. В ютубето пуснаха някаква битка от този филм - Джеки Чан, Крис Тъкър и някакъв китаец, висок към два метра и половина - ама не ми хареса много.shayhiri wrote:Мда. Видях и трейлъра. http://youtube.com/watch?v=_ckSrvYDrGs Прав съм бил.
Но ще го гледам, де. Има битки с азиатци - нелоши, изглежда. Другото е некъв ужас.
Август '07
- tigermaster
- Elder God
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Псолютно лейм в контекста на тукашната размяна на реплики.
И изненадващо прозорливо в общия контекст на събитията.
Радвайте ми се докато ме има. От октомври (най-късно) нататък ще е както докато бях на моретата - влизам веднъж на няколко дни и почти не пиша.

И изненадващо прозорливо в общия контекст на събитията.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не, Никола действително го има предвид.
Като Лея и Хан в края на Империята.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Han Solo: Chewie. This can't help me. There'll be another time. The Princess. You have to take care of her. All right?
[Leia and Han shares a passionate kiss before Han is dragged towards the freezing chamber by the imperials]
Princess Leia: I love you.
Han Solo: I know.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Еми ако нямам идея, доста ще го закъсам.Muad_Dib wrote:Амосе, имаш ли някаква идея ДВД-изданието на 300 дето ще го пускате какви екстри ще включва и на колко диска ще е?

- Spoiler: show

Feel the summer!
Щастлив съм да обявя, че открих филма, който да използвам като абсолютната нула във всякакви скали за сравнение.
Да, става въпрос за Фантастичната Четворка 2. Ако сте шестгодишно американче с дебилизъм - и ви падне безплатно - приятно гледане!

Да, става въпрос за Фантастичната Четворка 2. Ако сте шестгодишно американче с дебилизъм - и ви падне безплатно - приятно гледане!

- tigermaster
- Elder God
Стига де... Не може да е по-зле от първия. Или той е вече отрицателен.shayhiri wrote:Щастлив съм да обявя, че открих филма, който да използвам като абсолютната нула във всякакви скали за сравнение.![]()
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Срещнах милиони хора
Блог
The Painting
Първия или съм го изличил от паметта си, или вече съм си вдигнал критериите.
Сериозно. Просто няма как да е по-тъп. Сякаш тъпееше нарочно всяка секунда от жалките си 80 и кусур минути. Буквално се гърчех в седалката си и се зарадвах, когато децата наоколо се разшумяха неразбиращо от цялата тъпотия по някое време. Няма и ефекти, които да го спасят донякъде. Квото имаше - беше в трейлърите.
Сериозно. Просто няма как да е по-тъп. Сякаш тъпееше нарочно всяка секунда от жалките си 80 и кусур минути. Буквално се гърчех в седалката си и се зарадвах, когато децата наоколо се разшумяха неразбиращо от цялата тъпотия по някое време. Няма и ефекти, които да го спасят донякъде. Квото имаше - беше в трейлърите.