Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
You're f*cked up both ways, bro. Seriously. Ония торти, дето хапнах от уважение на р.д.-то ми ***** *******. Никви такива повече.Moridin wrote:На темата - изправен пред избора между шоколадова бутерка и мазна, но толкова вкусна мекичка - какво следва да избере човек??
Сериозно има вероятност бутерката, макар и шоколадова, ако не е много блажна да е за предпочитане пред адски мазна мекица. В смисъл, онова с многото калории всъщност е мазнината, а не захарта. Именно затова диетичният шоколад е само с 20-тина процента по-нискокалоричен от обикновения, а не с 80-90 примерно. Освен това захарта можеш да превърнеш по-лесно в енергия, а не в натрупвания.На темата - изправен пред избора между шоколадова бутерка и мазна, но толкова вкусна мекичка - какво следва да избере човек??
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 2 guests