Аре чак и аз ще мога да позяпам тогава!!
   Аре чак и аз ще мога да позяпам тогава!!    
Moderator: Moridin

Безплатно шоу.
 Безплатно шоу. Вие очаквахте, че тепърва ще трябва да ги правя плочките, докато аз си знаех, че няма нужда да си мърдам пръста, защото вече ги имам.
 Вие очаквахте, че тепърва ще трябва да ги правя плочките, докато аз си знаех, че няма нужда да си мърдам пръста, защото вече ги имам.  Достатъчно беше да махна (с глад естествено) 20 кила сланини - за три месеца. Което и направих, както е видно, но вече държа да сваля 30 кила общо (за четири месеца) - оттам и молбата ми за отпускане на допълнителен месец.
 Достатъчно беше да махна (с глад естествено) 20 кила сланини - за три месеца. Което и направих, както е видно, но вече държа да сваля 30 кила общо (за четири месеца) - оттам и молбата ми за отпускане на допълнителен месец. Мислех, че само аз толкоз рано.
 Мислех, че само аз толкоз рано.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
 Което не е специално за купона - аз по принцип само това нося като съм във форма.
 Което не е специално за купона - аз по принцип само това нося като съм във форма.  

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
You're f*cked up both ways, bro. Seriously. Ония торти, дето хапнах от уважение на р.д.-то ми ***** *******. Никви такива повече.Moridin wrote:На темата - изправен пред избора между шоколадова бутерка и мазна, но толкова вкусна мекичка - какво следва да избере човек??
 Стига да е в добра форма и да знае кое как се прави.
  Стига да е в добра форма и да знае кое как се прави.passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сериозно има вероятност бутерката, макар и шоколадова, ако не е много блажна да е за предпочитане пред адски мазна мекица. В смисъл, онова с многото калории всъщност е мазнината, а не захарта. Именно затова диетичният шоколад е само с 20-тина процента по-нискокалоричен от обикновения, а не с 80-90 примерно. Освен това захарта можеш да превърнеш по-лесно в енергия, а не в натрупвания.На темата - изправен пред избора между шоколадова бутерка и мазна, но толкова вкусна мекичка - какво следва да избере човек??
 Мазно мазно, и шопска салата ся, топъл лебец и крем карамелче за обед съм поръчал. Диетите на сапун.
 Мазно мазно, и шопска салата ся, топъл лебец и крем карамелче за обед съм поръчал. Диетите на сапун.  

Или доматен сос, с черен пипер и 2/3 струка целина!!  (Менюто на Ксели-сан също става!!)
 Или доматен сос, с черен пипер и 2/3 струка целина!!  (Менюто на Ксели-сан също става!!) 
 Users browsing this forum: No registered users and 1 guest