На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Jun 29, 2007 12:18 pm

А всъщност всички чакаме Рамбо 4, който е Правилния Екшън :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jun 29, 2007 12:20 pm

Bat Garo Still Rots wrote:А всъщност всички чакаме Рамбо 4, който е Правилния Екшън :D
Остро. :lol:
Ама докато излезе нищо не пречи да загреем с Брус.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 29, 2007 1:31 pm

Оф, снощи започнах '28 дни по-късно' и изгледах около 1 час от него и умрях от скука. Ще го догледам все пак. Бтв оказа се, че и преди съм го започвала и съм гледала около 20 минути от него и явно от скука съм го спряла. Все още ми се ходи на '28 седмици по-късно' обаче.

Брус Уилис може и да го изпусна, не съм убедена, че ми се гледа, другите неща - ок.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Jun 29, 2007 1:33 pm

Аз съм 100% за Умирай Трудно. Както и да го погледнеш на дърти години Уилис е 100 пъти по-голяма машина от Сталоун.
Единственият ми проблем е, че едни приятели са ходили да го гледат и разправят, че това била няква орязана версия, за да става и за деца, а след месец два ще изкарат пълната. Някой да знае нещо по въпроса?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jun 30, 2007 9:54 am

Corwin wrote:Аз съм 100% за Умирай Трудно. Както и да го погледнеш на дърти години Уилис е 100 пъти по-голяма машина от Сталоун.
Единственият ми проблем е, че едни приятели са ходили да го гледат и разправят, че това била няква орязана версия, за да става и за деца, а след месец два ще изкарат пълната. Някой да знае нещо по въпроса?
???? :shock:
Стига бе. А на тях кой им го е казал? За първи път чувам такова нещо. Нещо не ми се струва вярно.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Jun 30, 2007 10:20 am

Възможно е. Това е просто нещо, което някой ми е споменал в ИЦК то. Затуй и питам. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 4:14 pm

Парфюмът в Синеплекс довечера от 18:45 или 21:30. Дано се намери някой, щото ще е на половин цена, тъй като имам талон за целта. Насам, наса-ам!! :) Може и да има екстри след прожекцията.

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 04, 2007 4:32 pm

Пич, ходи си в Мола и си плати 3.50 отгоре за по-качествените условия. Много ме беше яд, че се минах със застреляния Синеплекс...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 4:42 pm

Ми ако ходя повторно на филма, и без туй ще ми се наложи точно това да направя.

А пък тая вечер ми се връзва, щот така или иначе ше ходя после в един стриптийз бар до Синеплекса.

Ма наистина ли толкоз не ти хареса последния път в Плекса - на Парфюма? Питам щот и друг път сме ходили и се търпи донейде, в зависимост от филма, пък и Морви си го тачеше едно време.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 04, 2007 4:43 pm

Ми човече, накрая дори отрязаха надписите @_@
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jul 04, 2007 4:43 pm

На мен ми хареса, беше съвсем прилично, само дето нямаше трейлъри (?!?!?!?!?!?).

Но едни трейлъри твърдо не са 3.50 лв (както и да го сметна това...)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 4:47 pm

М-да, сега се сещам, че и аз като ходих за последно там преди 2 месеца някъде, нямаше трейлъри - а това си е престъпление. :evil: Ше му дам последен шанс, де - а ако някой все пак иска да види Парфюма (пак) за 3.50лв. и има възможност тая вечер, да идва. :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 6:20 pm

Мдобре. Тогава остава за утре от 21:30, веднага след
Мост към Терабития - среща утре от 19:15 на касите в Синеплекса, филмът е от 19:30 - на половин цена с талони от Фамилия!
А сега си отивам на Дай Хард-а. 8-)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Jul 06, 2007 3:34 pm

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 06, 2007 5:14 pm

Четворката си е най-доброто. 8-) Е, може би все пак наравно с първия. :) :roll: