На кино с компания :)
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Оф, снощи започнах '28 дни по-късно' и изгледах около 1 час от него и умрях от скука. Ще го догледам все пак. Бтв оказа се, че и преди съм го започвала и съм гледала около 20 минути от него и явно от скука съм го спряла. Все още ми се ходи на '28 седмици по-късно' обаче.
Брус Уилис може и да го изпусна, не съм убедена, че ми се гледа, другите неща - ок.
Брус Уилис може и да го изпусна, не съм убедена, че ми се гледа, другите неща - ок.
Аз съм 100% за Умирай Трудно. Както и да го погледнеш на дърти години Уилис е 100 пъти по-голяма машина от Сталоун.
Единственият ми проблем е, че едни приятели са ходили да го гледат и разправят, че това била няква орязана версия, за да става и за деца, а след месец два ще изкарат пълната. Някой да знае нещо по въпроса?
Единственият ми проблем е, че едни приятели са ходили да го гледат и разправят, че това била няква орязана версия, за да става и за деца, а след месец два ще изкарат пълната. Някой да знае нещо по въпроса?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
????Corwin wrote:Аз съм 100% за Умирай Трудно. Както и да го погледнеш на дърти години Уилис е 100 пъти по-голяма машина от Сталоун.

Стига бе. А на тях кой им го е казал? За първи път чувам такова нещо. Нещо не ми се струва вярно.
Парфюмът в Синеплекс довечера от 18:45 или 21:30. Дано се намери някой, щото ще е на половин цена, тъй като имам талон за целта. Насам, наса-ам!!
Може и да има екстри след прожекцията.
http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ми ако ходя повторно на филма, и без туй ще ми се наложи точно това да направя.
А пък тая вечер ми се връзва, щот така или иначе ше ходя после в един стриптийз бар до Синеплекса.
Ма наистина ли толкоз не ти хареса последния път в Плекса - на Парфюма? Питам щот и друг път сме ходили и се търпи донейде, в зависимост от филма, пък и Морви си го тачеше едно време.
А пък тая вечер ми се връзва, щот така или иначе ше ходя после в един стриптийз бар до Синеплекса.
Ма наистина ли толкоз не ти хареса последния път в Плекса - на Парфюма? Питам щот и друг път сме ходили и се търпи донейде, в зависимост от филма, пък и Морви си го тачеше едно време.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
М-да, сега се сещам, че и аз като ходих за последно там преди 2 месеца някъде, нямаше трейлъри - а това си е престъпление.
Ше му дам последен шанс, де - а ако някой все пак иска да види Парфюма (пак) за 3.50лв. и има възможност тая вечер, да идва. 

Мдобре. Тогава остава за утре от 21:30, веднага след

А сега си отивам на Дай Хард-а.Мост към Терабития - среща утре от 19:15 на касите в Синеплекса, филмът е от 19:30 - на половин цена с талони от Фамилия!

Четворката си е най-доброто.
Е, може би все пак наравно с първия.