Скоро ша пусна и снимка...

Moderator: Moridin
Тъкмо се върнах, всъщност, и кво да заваря - Мор ми оказва психонатиск.Elayne wrote:Чшшш, Алекс сваля мацки на морето ся, не видите ли, че го няма никакъв.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Тъкмо се върнах, всъщност, и кво да заваря - Мор ми оказва психонатиск.Elayne wrote:Чшшш, Алекс сваля мацки на морето ся, не видите ли, че го няма никакъв.
Упорито.
ОК, майтапът настрана - Мор, бащице, отпусни ми още един месец, а?В смисъл, няма проблем, таман си изкарах и втория глад (вкл. на морето) и свалих още един пласт сланини, но за да е пълен ефектът, ше ми трябва още един, трети гладен месец. Та викам, да ги направим от три на четири месеца (колко му е?) и към 20 август (таман за р.д.-то) се представям във върхова форма.
Плийз!
Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests