"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Jul 01, 2007 4:22 pm

Яко а?
Скоро ша пусна и снимка... :P
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jul 01, 2007 4:46 pm

Ще ти я изтрия...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Jul 02, 2007 2:55 pm

Гамени, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА :twisted:

Та.. Алекс, две седмици :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 02, 2007 3:03 pm

Чшшш, Алекс сваля мацки на морето ся, не видите ли, че го няма никакъв 8-).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 04, 2007 12:39 am

Мдааа не е леко тука ей, на плажа се шматкат ята едни ми ти дьевочки по монокини с щръкнали едни такива неща, щи избодат очите :) :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 10:34 am

Elayne wrote:Чшшш, Алекс сваля мацки на морето ся, не видите ли, че го няма никакъв 8-).
Тъкмо се върнах, всъщност, и кво да заваря - Мор ми оказва психонатиск. :o Упорито.

ОК, майтапът настрана - Мор, бащице, отпусни ми още един месец, а? :) В смисъл, няма проблем, таман си изкарах и втория глад (вкл. на морето) и свалих още един пласт сланини, но за да е пълен ефектът, ше ми трябва още един, трети гладен месец. Та викам, да ги направим от три на четири месеца (колко му е?) и към 20 август (таман за р.д.-то) се представям във върхова форма. :wink: Плийз!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jul 04, 2007 10:59 am

блааа, недей с глад бе човек...

Само дърпаш дявола за опашката. Като видиш човек да припада от глад ще ти дойде друг акъл. Фитнес, плуване, по-умерено и правилно хранене - по-приятно, а и за по-постоянно.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 11:28 am

Физическата активност и правилното умерено хранене се подразбират. Без тях никога не можеш да задържиш елегантната линия и перфектното здраве, придобити с глада. Но нищо повече. Ако си допуснал да се освиниш, единственият път обратно е точно (олекотен) глад. Който също може да бъде много приятен, ако се изпълнява от професионалист със силна воля, уверярвам ви. :wink: :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jul 04, 2007 11:39 am

Гладът не е много як. През деня не ти се яде и си ок, пиеш си водичка и прочие, вечер обаче само за ядене мислиш. А и да не изключваме болките в стомаха отвреме-навреме, които след няколко дни намаляват, а и усещането за глад намалява, но пък в малкото пъти, когато ти се присвие коремът е жестоко.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 04, 2007 11:45 am

Отначало е трудно, да. Аз затова препоръчвам (и практикувам) олекотения глад/плодовата диета "на Лидия Ковачева". До едно кило плодове на ден си е една камара ядене. Къв глад? А топи сланини като фурна.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jul 04, 2007 11:51 am

Зависи от плодовете. По-добре зеленчуци, отколкото плодове, доколкото помня според 'Зоната'. Амелия знае по-добре де.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jul 04, 2007 5:26 pm

Бе, не че не съм го правила и аз това с "ще ям по две листа маруля и три фъстъка", но всъщност съм против. Имам предвид, това са крайни мерки. И влияят зле на здравето. Да, ако от дебелина здравето ти все едно е отишло на кино, става. Бъговете от гладуването ще са по-малки от тези от оставането в същото положение. Но такива дълги периоди на глад трябва да са под лекарски контрол принципно. Бтв, при мен не бачакаше, повечето пъти се проявяваше стабилен ефект йо-йо.
И още нещо. Мисля, че нормалният живот (а това включва и хранене) е по-ценен от свръхперфектната фигура. (Не говоря за случаи, когато отслабването е медицински наложително, а за такива, когато е просто въпрос на това да можеш да се напъхаш в моден минижуп/потник)
Обаче всеки си решава сам, де, както казах и аз съм правила, а и все още правя от време на време такива неща. Явно е неизбежно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Zheko
Adept

Post by Zheko » Wed Jul 04, 2007 8:36 pm

Морви, с твоята естествено слаба фигура, ти нямаш моралното право да пази диети! Още повече пред погледа на озверели от глад възпълни хорица. :)

По отношение на глада, както винаги съм казвал, той не може по никакъв начин да бъде полезен. Същото важи и за преяждането.
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jul 05, 2007 4:26 pm

мляс мляс, аз пък трее кача некой и друг грам вече. Ся тен фанаах остаат златен зъб 1 брой татуировка и малко релефец и се преселвам тука у Варна :mrgreen: :popcorn:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jul 05, 2007 4:37 pm

shayhiri wrote:
Elayne wrote:Чшшш, Алекс сваля мацки на морето ся, не видите ли, че го няма никакъв 8-).
Тъкмо се върнах, всъщност, и кво да заваря - Мор ми оказва психонатиск. :o Упорито.

ОК, майтапът настрана - Мор, бащице, отпусни ми още един месец, а? :) В смисъл, няма проблем, таман си изкарах и втория глад (вкл. на морето) и свалих още един пласт сланини, но за да е пълен ефектът, ше ми трябва още един, трети гладен месец. Та викам, да ги направим от три на четири месеца (колко му е?) и към 20 август (таман за р.д.-то) се представям във върхова форма. :wink: Плийз!

Еми виж сега.... аз месец шти дам, да ти гледам сеира, но то ти вече си загубил още с твойто "броим ги от сега". То бива бива гювеч ;р

Айде, на 5ти август искам демо пред всички :mrgreen:
This is it. Ground zero.