Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Sat Jun 02, 2007 8:54 pm

Това или е Kouga Yun, или някой трябва да бъде съден за плагиатство. Сериозно, може ли някой, който е виждал работата на Kouga Yun, да не познае, че този дизайн е неин.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat Jun 02, 2007 9:50 pm

Roland wrote:
JaimeLannister wrote:Вчера догледах Rahxephon (така ли се пишеше?).
.......
К'во да кажа...
Имам чувството, че тва филмче си го преебах по технически причини....
Надраскано dvd, теглене на филма наново. Прецакан хард, липса на комп на който да го гледам....
Всичко се проточи повече от месец и накрая хем не ми се гледаше всичко отначало щото го бях гледал хем хептен се опетох к'во става....
Изгубих магията...
А ми се струва че я имаше :roll:
Ъм, ма ти филма ли си гледал? :shock:
.

Сериала, що ?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 03, 2007 11:33 am

Щот си писал "гледане на ФИЛМА отново", та се изплаших.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 09, 2007 10:04 am

Най-сетне изгледах My neighbor Totoro. Много кавайно е верно :mrgreen:

Брех брех точа са Игралния на Мушиши пресен пресен е, ма събс нещо още няма :evil:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

lordsandro
Merchant

Post by lordsandro » Sun Jun 17, 2007 1:38 pm

В момента гледам Kurau Phantom Memory.
Някъде към 11 епизод съм и засега анимето е доста добро.
+ че има един от малкото не дразнещи детски персонажи.
Anger! Rage!! Wrath!!! Berserk!!!!

Killua
Ascendent

Post by Killua » Fri Jun 29, 2007 9:34 am

Hana yori dango изгледах аз :) Така де, не е точно аниме, говоря за двата игрални сериала, японските (вдъхновена от статията на Амелиа, естествено)
Много ме накефи, особено първи сезон, така съм се смяла, а и си беше хубава драмата!
Но във втори сезон нееещо много драматично стана и за съжаление лафовете бяха доста по-малко. И най-лошото - нямаше ги историите на Оками сан :cry: За сметка на това поне се занимаваха и с други герои, не само с нашите, че те почнаха в един момент ужасно да ме нервят, стана чиста сапунка при тях просто.

Иначе от онгоинг нещата си гледам само Nana, която отново почна много да ми харесва..
Death note го зарязах след
Spoiler: show
смъртта на Ел
, не знам кога ще го продължа :)
shadow dance nikoga ne luje

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jun 29, 2007 10:07 am

А аз снощи гледах Паприка на Сатоши Кон. ГЕНИАЛЕН е просто :) Такава психеделична феерия се носи от него, че да ти домилее просто. Като фийлинг е някаква комбинация между Милениум Актрес и Параноя Ейджънт, с уклон повече към първото. И което е най-якото, Прооптики ще го издават в страхотно издание през август :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jun 29, 2007 10:15 am

Ей, браво Мели за Хана-та :), убедена бях, че все пак ще ти хареса, толкова е :) хубаво.

Дет Ноута (мангата) и аз я спрях в оня момент и се нервирам, че сега, за да го дочета трябва да го започна почти отначало, че съм го забравила :roll:. В тая манга бая текст има за четене.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Jun 29, 2007 12:23 pm

Хех, Ханата си е ултра ;) Но наистина, вторият сезон си е истинска сапунка. Оставаше само някой от главните герои да ослепее... какво ли друго типично можеше да се случи? Хм, май твърде много типични сапунести материи бяха наизползвали. :? Имаше само 3-4 момента, които ме трогнаха твърде.

А колко искам да гледам Паприка!!! Тези дни се бях докопала до версия, която е около 2 гиги и е мкв, така че мога само със Зуум плейър да го гледам. Само че... дали от големината, или защото е некадърен файла, но насича и се отказах още в първите няколко минути. :cry: :cry: :cry:
Май е от големината. :neutral:
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Fri Jun 29, 2007 12:37 pm

Ако си налетяла на версията на КАА, която е Blu-ray-rip и за която те предупреждават, че трябва да имаш бая мощен процесор и че бачка прилично не с СССР, а с CoreAVC, то нормално да ти насича. По-добре потърси нещо по като за хора с компютри на по 2-3 години.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Jun 29, 2007 12:51 pm

Ами аз такова... Какво да направя, че като видях КАА рилийз и потърках доволно ръце! Дори не ми хрумна да потърся инфо. И CoreAVC си нямам, но не знам дали ще помогне. Нищо де, версията си я опекох за по-добри дни, но наистина ще потърся нещо по-скромно.
Има ли подсмърчащо смайли?
(\ /)
(X.x)
(> <)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 29, 2007 1:16 pm

Аз се лекувам успешно от анимеадикшъна за ся :) изключая рандъм гледане на Вандред-а и Darker than black тия дни. Излезе май DMK 1-2 епизодa май, подозирам че ше е грозен кат новия хелсинг ма да видим. :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Fri Jun 29, 2007 10:43 pm

Ехааааааааа! Serial Experiments Lain ме впечатли брутално! И сюжет, и визия... всичко беше на изключително ниво. А кадрите с жиците и жуженето им или пък сенките по улицата... Просто съм туш! :)
(\ /)
(X.x)
(> <)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 30, 2007 1:50 am

Alanna wrote:Ами аз такова... Какво да направя, че като видях КАА рилийз и потърках доволно ръце! Дори не ми хрумна да потърся инфо. И CoreAVC си нямам, но не знам дали ще помогне. Нищо де, версията си я опекох за по-добри дни, но наистина ще потърся нещо по-скромно.
Има ли подсмърчащо смайли?
А аз го имам оригинално :oops: :oops: :oops:

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Sat Jun 30, 2007 5:16 pm

Ми... това щото си зъл ли го казваш или защото не си и искаш да ми го заемеш? :shock: Защото абсолютно си те представям как злорадо си се нахилил докато пишеш този пост 8-)
(\ /)
(X.x)
(> <)