Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Това или е Kouga Yun, или някой трябва да бъде съден за плагиатство. Сериозно, може ли някой, който е виждал работата на Kouga Yun, да не познае, че този дизайн е неин.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
- JaimeLannister
- Forsaken
.Roland wrote:Ъм, ма ти филма ли си гледал?JaimeLannister wrote:Вчера догледах Rahxephon (така ли се пишеше?).
.......
К'во да кажа...
Имам чувството, че тва филмче си го преебах по технически причини....
Надраскано dvd, теглене на филма наново. Прецакан хард, липса на комп на който да го гледам....
Всичко се проточи повече от месец и накрая хем не ми се гледаше всичко отначало щото го бях гледал хем хептен се опетох к'во става....
Изгубих магията...
А ми се струва че я имаше
Сериала, що ?
Най-сетне изгледах My neighbor Totoro. Много кавайно е верно 
Брех брех точа са Игралния на Мушиши пресен пресен е, ма събс нещо още няма

Брех брех точа са Игралния на Мушиши пресен пресен е, ма събс нещо още няма

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- lordsandro
- Merchant
Hana yori dango изгледах аз
Така де, не е точно аниме, говоря за двата игрални сериала, японските (вдъхновена от статията на Амелиа, естествено)
Много ме накефи, особено първи сезон, така съм се смяла, а и си беше хубава драмата!
Но във втори сезон нееещо много драматично стана и за съжаление лафовете бяха доста по-малко. И най-лошото - нямаше ги историите на Оками сан
За сметка на това поне се занимаваха и с други герои, не само с нашите, че те почнаха в един момент ужасно да ме нервят, стана чиста сапунка при тях просто.
Иначе от онгоинг нещата си гледам само Nana, която отново почна много да ми харесва..
Death note го зарязах след

Много ме накефи, особено първи сезон, така съм се смяла, а и си беше хубава драмата!
Но във втори сезон нееещо много драматично стана и за съжаление лафовете бяха доста по-малко. И най-лошото - нямаше ги историите на Оками сан

Иначе от онгоинг нещата си гледам само Nana, която отново почна много да ми харесва..
Death note го зарязах след
- Spoiler: show

shadow dance nikoga ne luje
А аз снощи гледах Паприка на Сатоши Кон. ГЕНИАЛЕН е просто
Такава психеделична феерия се носи от него, че да ти домилее просто. Като фийлинг е някаква комбинация между Милениум Актрес и Параноя Ейджънт, с уклон повече към първото. И което е най-якото, Прооптики ще го издават в страхотно издание през август 

And you can't dance with a devil on your back...
Хех, Ханата си е ултра
Но наистина, вторият сезон си е истинска сапунка. Оставаше само някой от главните герои да ослепее... какво ли друго типично можеше да се случи? Хм, май твърде много типични сапунести материи бяха наизползвали.
Имаше само 3-4 момента, които ме трогнаха твърде.
А колко искам да гледам Паприка!!! Тези дни се бях докопала до версия, която е около 2 гиги и е мкв, така че мога само със Зуум плейър да го гледам. Само че... дали от големината, или защото е некадърен файла, но насича и се отказах още в първите няколко минути.
Май е от големината.

А колко искам да гледам Паприка!!! Тези дни се бях докопала до версия, която е около 2 гиги и е мкв, така че мога само със Зуум плейър да го гледам. Само че... дали от големината, или защото е некадърен файла, но насича и се отказах още в първите няколко минути.

Май е от големината.

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Ако си налетяла на версията на КАА, която е Blu-ray-rip и за която те предупреждават, че трябва да имаш бая мощен процесор и че бачка прилично не с СССР, а с CoreAVC, то нормално да ти насича. По-добре потърси нещо по като за хора с компютри на по 2-3 години.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Ами аз такова... Какво да направя, че като видях КАА рилийз и потърках доволно ръце! Дори не ми хрумна да потърся инфо. И CoreAVC си нямам, но не знам дали ще помогне. Нищо де, версията си я опекох за по-добри дни, но наистина ще потърся нещо по-скромно.
Има ли подсмърчащо смайли?
(\ /)
(X.x)
(> <)
(X.x)
(> <)
Аз се лекувам успешно от анимеадикшъна за ся
изключая рандъм гледане на Вандред-а и Darker than black тия дни. Излезе май DMK 1-2 епизодa май, подозирам че ше е грозен кат новия хелсинг ма да видим. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А аз го имам оригиналноAlanna wrote:Ами аз такова... Какво да направя, че като видях КАА рилийз и потърках доволно ръце! Дори не ми хрумна да потърся инфо. И CoreAVC си нямам, но не знам дали ще помогне. Нищо де, версията си я опекох за по-добри дни, но наистина ще потърся нещо по-скромно.

And you can't dance with a devil on your back...