Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 6:40 pm

Да бе се ги бъркам то един куп измислени тайтъли там.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 18, 2007 6:41 pm

То мене ме касаят умения за PvE за ся само.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 18, 2007 7:14 pm

Всичките са за ПвЕ тия, т.е. трябва да вдигаш титлички :P. Ех, че забавен ФА играх днес - още на 3-тата минута някъде всички врати са пробити, решавам аз, че ще губим, но не... в отборът ни има 3 бондъра... ако знаете къв фън беше, нечовешки. Те влизат при Гюнтер през вратата, ние ги убиваме, а те имат миниъни, СС, всякакви екстри и не можаха нищо да му направят. Направо смях... :lol: :twisted: :twisted: :twisted:.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 18, 2007 9:44 pm

Аз затова имам пъклени планове от луксонска страна там свързани с Edge of Extinction и енчантмънт ремувал :)

Много пъклени :) веднъж ни го направиха това с ЕоЕ... болката
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 19, 2007 11:17 am

хаха, усетиха се, че прекалиха малко :) нърфнаха малко skills :)
Spoiler: show

Update - Monday June 18

Skill Updates

As a part of this playbalance test week, we’ve made the following skill changes:
[edit] Assassin

* Critical Agility: decreased duration to 4 seconds, the duration now increases by 1 second for each rank of Critical Strikes.

Elementalist

* Elemental Lord: decreased the bonus to Elemental attributes to 1.
* Intensity: decreased duration to 10 seconds, increased recharge time to 45 seconds.

Mesmer

* Cry of Pain: decreased recharge time to 15 seconds.
* Ether Nightmare: decreased recharge time to 15 seconds.

Paragon

* "There's Nothing to Fear!": decreased duration to 4 seconds, the duration now increases by 1 second for every 2 ranks of Leadership.

Ritualist

* Vampirism: increased duration to 30..150 seconds.

Faction Reward NPCs

* Characters must now be level 20 to learn Kurzick or Luxon skills.
* Using the "Raise Alliance reputation" option with the Kurzick/Luxon faction reward NPCs now gives 10,000 points toward the corresponding title track. The cost is still 5,000 faction points, and the reputation gained by the alliance is still 5,000.

Miscellaneous

* Moved the footmen away from the middle teleporters of the Jade Isle to prevent players from targeting them from below.
* Faction gain messages are no longer displayed in the Chat panel when you gain less than 25 faction points.
* Updated the Korean game ratings icons.

GuildWiki notes

* Critical Agility is currently bugged, and the bonus seconds provided by Critical Strikes do not apply when the skill reapplies itself.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jun 19, 2007 11:35 am

Не са ми пипали некромансъра ;), което е ок. Даже са поувеличили времето, през което е жив ритуалисткия спирит :).

Това, дето си го болднал не го разбрах. За 5к факшън получаваме 10к към титлата и 5к към Алианса или?

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Jun 19, 2007 11:48 am

Elayne wrote: Това, дето си го болднал не го разбрах. За 5к факшън получаваме 10к към титлата и 5к към Алианса
да :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 20, 2007 1:57 pm

Нов ъпдейт от вчера:
Spoiler: show
Update - Tuesday June 19
Skill Updates

Assassin

* Critical Agility: fixed a bug that shortened this skill's duration when it reapplied itself.

Elementalist

* Frozen Burst: decreased duration to 3..8 seconds.
* Mark of Rodgort: increased recharge time to 15 seconds.
* Searing Flames: decreased damage to 10..100.

Mesmer

* Conjure Nightmare: decreased duration to 2..16 seconds.
* Conjure Phantasm: decreased duration to 2..16 seconds.
* Hex Eater Signet: decreased casting time to 1 second, decreased recharge time to 25 seconds, decreased Energy gained per Hex to 1..4.

Monk

* Convert Hexes: decreased recharge time to 12 seconds.

Necromancer

* Faintheartedness: decreased duration to 3..28 seconds.
* Reaper’s Mark: increased recharge time to 12 seconds.

Ranger

* Nature's Renewal: increased Spirit level to 1..13.

Warrior

* Crippling Slash: increased adrenaline cost to 6 strikes.
* Enraging Charge: decreased adrenaline gained to 0..4 strikes.

Searing Flames най-после е нерфнато, в това число, уви и Reaper's Mark and Faintheartedness за некрото, които (поне второто) ползвах.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 20, 2007 2:22 pm

ПвЕ асасина трябва да го порацъкам в Елона за да взема точките, които му се полагат като генерал от чужда страна :)

Гибли жалко, че си тръгна вчера след 5-ата победа в АБ, понеже елето, което взехме на нейно място не го биваше много...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 20, 2007 2:34 pm

Еее копелетата са ми декриизнали firepower-a :evil: :evil:

* Mark of Rodgort: increased recharge time to 15 seconds.
* Searing Flames: decreased damage to 10..100.

Гейщина, кво ги боли в pve-то как го раздавам.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 20, 2007 2:42 pm

Еми елето е много мощно и без това, кво се оплакваш. Огромен енерджи бар и един тон умения, които правят 100 дмг от раз и burning, което си е най-гадния къндишън. :roll: Пак си екстра, мене също ме нърфваха и то най-приятните за употреба неща от некро... включително ровиха в Соул рипинга.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 20, 2007 3:08 pm

не се оплаквай, не е чак толкова нърфнато, 10% ли е това колко е :)

edit: Searing Flames имам предвид :)
Last edited by thunder on Wed Jun 20, 2007 3:18 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 20, 2007 3:10 pm

Аз ли, не се, още мога да го ползвам :evil: и да убивам меле керъктъри.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jun 20, 2007 3:20 pm

Дамек ми обезсилва новия сънспиър скил донякъде. Не че се оплаквам ма мене и 100 ми е малко ;рр Са бърнинга си е ценен ма якото на тия скилове е че и не пропускат тичаща мишена последните. Ма ротгорта и без тва си беше адски бавен. Са за мелето, ок разбираемо си е, само ненам що и за пве важи същия баланс.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Jun 20, 2007 3:21 pm

точно с 1/9 са го нърфнали :)

не са 10% а 11.1111111(...)% :twisted:

пак ще си рути