Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Да бе се ги бъркам то един куп измислени тайтъли там.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
То мене ме касаят умения за PvE за ся само.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Всичките са за ПвЕ тия, т.е. трябва да вдигаш титлички
. Ех, че забавен ФА играх днес - още на 3-тата минута някъде всички врати са пробити, решавам аз, че ще губим, но не... в отборът ни има 3 бондъра... ако знаете къв фън беше, нечовешки. Те влизат при Гюнтер през вратата, ние ги убиваме, а те имат миниъни, СС, всякакви екстри и не можаха нищо да му направят. Направо смях...
.

Еее копелетата са ми декриизнали firepower-a
* Mark of Rodgort: increased recharge time to 15 seconds.
* Searing Flames: decreased damage to 10..100.
Гейщина, кво ги боли в pve-то как го раздавам.

* Mark of Rodgort: increased recharge time to 15 seconds.
* Searing Flames: decreased damage to 10..100.
Гейщина, кво ги боли в pve-то как го раздавам.
Дамек ми обезсилва новия сънспиър скил донякъде. Не че се оплаквам ма мене и 100 ми е малко ;рр Са бърнинга си е ценен ма якото на тия скилове е че и не пропускат тичаща мишена последните. Ма ротгорта и без тва си беше адски бавен. Са за мелето, ок разбираемо си е, само ненам що и за пве важи същия баланс.