Е извинявай, ма предният беше в пъти по-изсмукан, по-скучен и с ПОВЕЧЕ Орландо. Тук младежът я има общо 15 минути екранно време, я не.Demandred wrote:Изгледах го най-накрая. Приятен като цяло, но определено най-слабия от поредицата. Сюжетът е меко прекалено оплетен и пълен със изсмукани обрати. Орландо Блум оново потвърди, че е най-некадърния актьор на света. И най-лошото - филмът не е толкова забавен колкото предишните.
Карибски Пирати - Краят на "Трилогията"
And you can't dance with a devil on your back...
Аз пък казвам същото за третия.
И нищо чак толкова оплетено няма, Дем. Уил искаше Перлата, Джак - Сърцето, Лиз - Бекет. Друг е въпросът, че това не са много логични желания.
И че имаше и много по преки пътища към целите им. 
И нищо чак толкова оплетено няма, Дем. Уил искаше Перлата, Джак - Сърцето, Лиз - Бекет. Друг е въпросът, че това не са много логични желания.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това, че тук има по-малко Орландо, не противоречи на факта, че е най-некадърния актьор на света. 
Втората част ми беше доста по-забавна. Вярно, и тя беше пълна с безумни обрати, но някак не дразнеха толкова. БТВ героите се предадоха и измамиха един друг сигурно поне 30-ина пъти в тази поредица, а не си спомням случай някой да спази сделката, сключена с друг.
Втората част ми беше доста по-забавна. Вярно, и тя беше пълна с безумни обрати, но някак не дразнеха толкова. БТВ героите се предадоха и измамиха един друг сигурно поне 30-ина пъти в тази поредица, а не си спомням случай някой да спази сделката, сключена с друг.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Дотук съм прав, както обикновено. Пиратите само за три седмици са направили 100 000+ зрители у нас, почти настигайки "Триста".Roland wrote:Просто нямам търпение да се изложиш някога могъщо с тия предсказания. Бас, че най-касовият филм тая година ще е комедия с Бен Стилър и ше си търсиш после място под слънцето със СРАМ!shayhiri wrote:Аз също се размазАх ей сега, за трети път. Отново в най-голямата зала на Мола, отново натъпкана догоре. Смея да предположа, че 300 ще е сред трите най-успешни филма в БГ за годината, наред с Пиратите и (уви) Потър. Явно патриотичните речи и ритането на мангали ни пасва на манталитета.
И са на светлинни години пред другите хитове - Спайдърмен, например, го превъзхождат пет пъти.
Лошото е, че най-вероятно и за Потър ще съм прав.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
muhahahhaha
http://www.webpark.ru/comments.php?id=24661
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Хаха има някои страхотни попадения. Най ми харесва снимката с трите котки, вирнали опашки, пристъпващи заплашително към обектива.Xellos wrote:muhahahhaha
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдаааа... да му имам и съвпаденията във времето - viewtopic.php?p=83195#83195DELgado wrote:Хаха има някои страхотни попадения. Най ми харесва снимката с трите котки, вирнали опашки, пристъпващи заплашително към обектива.Xellos wrote:muhahahhaha
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Изгледах го и аз най-накрая. Най-слабия от поредицата. Абсолютно съм съгласен с Дем, че не е толкова смешен (даже смешните моменти се броят на пръсти). А първия един час направо не знам как го издържах. Добре че с Гаро си говорехме за некви рандъм дреги теми, щото бях на косъм да си излезна от киносалона. Такава скука бликаше от екрана, че не е истина просто. И добре, че не си тръгнах де, защото битката между двата кораба беше брутална. Като изключим особено дразнещата "сватба" и абсолютно жалкия и трагичен опит на Кирето да се прави на Мел Гибсън от Смело Сърце. Сюжет нямаше ама грам, на това е нормално за Пиратите и друго не съм очаквал. С две думи много съм разочарован от филма (особено като се вземе предвид, че предния ден гледах Гриндхауса и се рамазах от кеф) и ако трябваше да го оценявам, щях да му пиша среден 3. Абе посредствен филм за съжление.
Валери малко си се попрестарал с плюенето. в НИКАКЪВ случай не е по-зле от втория, защото по-зле от втория просто няма (да търкаляме топка от бамбук с някви дебили в нея 5-10 минути, ЕНИУАН???). Единствените наистина слаби места на тройката са речта на Кийра и това, че можеше да е с 40 минути по-кратък преспокойно. Иначе си е просто поредната изнасилена заради пари "трилогия" с разбиващ първи филм, втора част - абсолютен боклук и сносен край, разплитащ жалките сюжетни "линии"...
+100Валери малко си се попрестарал с плюенето. в НИКАКЪВ случай не е по-зле от втория, защото по-зле от втория просто няма (да търкаляме топка от бамбук с някви дебили в нея 5-10 минути, ЕНИУАН???).
Иначе и на мен не ми хареса твърде, но ми се вижда по-добре от втория.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either