Карибски Пирати - Краят на "Трилогията"

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 16, 2007 10:22 am

Demandred wrote:Изгледах го най-накрая. Приятен като цяло, но определено най-слабия от поредицата. Сюжетът е меко прекалено оплетен и пълен със изсмукани обрати. Орландо Блум оново потвърди, че е най-некадърния актьор на света. И най-лошото - филмът не е толкова забавен колкото предишните.
Е извинявай, ма предният беше в пъти по-изсмукан, по-скучен и с ПОВЕЧЕ Орландо. Тук младежът я има общо 15 минути екранно време, я не.
And you can't dance with a devil on your back...

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sat Jun 16, 2007 10:38 am

Не съм съгласен, втория лично за мен беше най-смешния от трите. И нито за секунда не ми доскуча :P

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 16, 2007 10:38 am

Аз пък казвам същото за третия.

И нищо чак толкова оплетено няма, Дем. Уил искаше Перлата, Джак - Сърцето, Лиз - Бекет. Друг е въпросът, че това не са много логични желания. :lol: И че имаше и много по преки пътища към целите им. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Jun 16, 2007 11:12 am

Това, че тук има по-малко Орландо, не противоречи на факта, че е най-некадърния актьор на света. :)
Втората част ми беше доста по-забавна. Вярно, и тя беше пълна с безумни обрати, но някак не дразнеха толкова. БТВ героите се предадоха и измамиха един друг сигурно поне 30-ина пъти в тази поредица, а не си спомням случай някой да спази сделката, сключена с друг. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 16, 2007 11:19 am

Pirates! :twisted:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jun 17, 2007 1:53 pm

Roland wrote:
shayhiri wrote:Аз също се размазАх ей сега, за трети път. Отново в най-голямата зала на Мола, отново натъпкана догоре. Смея да предположа, че 300 ще е сред трите най-успешни филма в БГ за годината, наред с Пиратите и (уви) Потър. Явно патриотичните речи и ритането на мангали ни пасва на манталитета.
Просто нямам търпение да се изложиш някога могъщо с тия предсказания. Бас, че най-касовият филм тая година ще е комедия с Бен Стилър и ше си търсиш после място под слънцето със СРАМ!
Дотук съм прав, както обикновено. Пиратите само за три седмици са направили 100 000+ зрители у нас, почти настигайки "Триста".

И са на светлинни години пред другите хитове - Спайдърмен, например, го превъзхождат пет пъти.

Лошото е, че най-вероятно и за Потър ще съм прав. :roll: Стискам палци на Трансформърз да го изпревари. :twisted:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Jun 17, 2007 2:14 pm

А аз не. Потърът е як франчайз и си заслужава успеха.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jun 22, 2007 4:52 pm

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jun 25, 2007 9:36 am

Хаха има някои страхотни попадения. Най ми харесва снимката с трите котки, вирнали опашки, пристъпващи заплашително към обектива. 8-)

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Jun 25, 2007 9:57 am

DELgado wrote:
Хаха има някои страхотни попадения. Най ми харесва снимката с трите котки, вирнали опашки, пристъпващи заплашително към обектива. 8-)
Мдаааа... да му имам и съвпаденията във времето - viewtopic.php?p=83195#83195 :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jun 28, 2007 12:51 pm

Изгледах го и аз най-накрая. Най-слабия от поредицата. Абсолютно съм съгласен с Дем, че не е толкова смешен (даже смешните моменти се броят на пръсти). А първия един час направо не знам как го издържах. Добре че с Гаро си говорехме за некви рандъм дреги теми, щото бях на косъм да си излезна от киносалона. Такава скука бликаше от екрана, че не е истина просто. И добре, че не си тръгнах де, защото битката между двата кораба беше брутална. Като изключим особено дразнещата "сватба" и абсолютно жалкия и трагичен опит на Кирето да се прави на Мел Гибсън от Смело Сърце. Сюжет нямаше ама грам, на това е нормално за Пиратите и друго не съм очаквал. С две думи много съм разочарован от филма (особено като се вземе предвид, че предния ден гледах Гриндхауса и се рамазах от кеф) и ако трябваше да го оценявам, щях да му пиша среден 3. Абе посредствен филм за съжление.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 28, 2007 2:24 pm

Валери малко си се попрестарал с плюенето. в НИКАКЪВ случай не е по-зле от втория, защото по-зле от втория просто няма (да търкаляме топка от бамбук с някви дебили в нея 5-10 минути, ЕНИУАН???). Единствените наистина слаби места на тройката са речта на Кийра и това, че можеше да е с 40 минути по-кратък преспокойно. Иначе си е просто поредната изнасилена заради пари "трилогия" с разбиващ първи филм, втора част - абсолютен боклук и сносен край, разплитащ жалките сюжетни "линии"...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jun 28, 2007 2:26 pm

Съгласен с Никола, но само относително, т.е. 2рия и 3тия чисто погледнато яко ме изкефиха, макар да са по-зле от първия.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jun 28, 2007 2:27 pm

Ама трятият е 100% по-як от втория, макар и двата да смучат силно, ние за това спорим.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Jun 28, 2007 2:27 pm

Валери малко си се попрестарал с плюенето. в НИКАКЪВ случай не е по-зле от втория, защото по-зле от втория просто няма (да търкаляме топка от бамбук с някви дебили в нея 5-10 минути, ЕНИУАН???).
+100
Иначе и на мен не ми хареса твърде, но ми се вижда по-добре от втория.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either