Юни '07
Хаа-ха!
Точно според очакваното премиерите тая седмица са Оушън'с 13 и Парфюм. Даже може и още нещо да излезе.
Вярвам, че и двата заслужават масово внимание и групово гледане (макар и от различни типове хора), така че казвайте на кой ви се ходи. И кога - в темата за срещи.

Вярвам, че и двата заслужават масово внимание и групово гледане (макар и от различни типове хора), така че казвайте на кой ви се ходи. И кога - в темата за срещи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бтв, ако някой (всъщност някои двама) има желание да мине с по-малко пари за Парфюмът или Терабития, във Фамилия при покупка над 5 лв дават талон, с който за всеки закупен билет можеш да вземеш втори безплатен. Обаче важи само за Синеплекса и до изчерпване на количествата, каквото и да значи това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ми тва е супер, ако е вярно. Ще мина през близката Фамилия ей сега. Морви, поканена си на Парфюма в петък в Синеплекса. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да - вярно е.
Така вече имаме още по-добър повод да отидем. Минавайте през някоя Фамилия, вземайте талон, фащайте жената (безплатно) и в петък-събота - в Синеплекса. Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.) 

Шанс 1/6. Пък и е на половин цена, ако си водите дружка. Пък и Морви ще ни е задължена, че сме й уважили кварталното кино. 

shayhiri wrote: Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.)
Пълниш ги с вода и ги меташ от балкона ли?

Мня Евтерпата ми стига и на компа дет го гледах.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не, просто пак съм на случайни връзки.
Как се хабят тия жени не е истина.
Айде ела бе, кво кат си го гледал. 3лв кяр.

Айде ела бе, кво кат си го гледал. 3лв кяр.
е цели -3 лв е си е. за тех колко жени мое се фанат ехееееее 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
е верно че на половината на 6, ма аз песта и от минерална вода