Юни '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Sat Jun 09, 2007 6:16 pm

за последните десетина години комай има две читави дисни анимации - "emperor's new groove" и " finding nemo".

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 09, 2007 6:22 pm

Човече,"Emperor's New Groove" ми е едно от любимите.Има адските бъзици,направо го цитирам това филмче.Помня,че го гледах на касета:) и си го превъртях да го гледам пак.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 09, 2007 10:52 pm

Факт, най-добрият филм на Дисни евър си е Императорът. Втората част далеч не е толкова яка, но също има попадения :)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 2:27 pm

Хаа-ха! :mrgreen: Точно според очакваното премиерите тая седмица са Оушън'с 13 и Парфюм. Даже може и още нещо да излезе.

Вярвам, че и двата заслужават масово внимание и групово гледане (макар и от различни типове хора), така че казвайте на кой ви се ходи. И кога - в темата за срещи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 12, 2007 2:30 pm

Бтв, ако някой (всъщност някои двама) има желание да мине с по-малко пари за Парфюмът или Терабития, във Фамилия при покупка над 5 лв дават талон, с който за всеки закупен билет можеш да вземеш втори безплатен. Обаче важи само за Синеплекса и до изчерпване на количествата, каквото и да значи това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 2:35 pm

Ми тва е супер, ако е вярно. Ще мина през близката Фамилия ей сега. Морви, поканена си на Парфюма в петък в Синеплекса. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 4:00 pm

Да - вярно е. :) Така вече имаме още по-добър повод да отидем. Минавайте през някоя Фамилия, вземайте талон, фащайте жената (безплатно) и в петък-събота - в Синеплекса. Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.) :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 12, 2007 4:19 pm

Оф, може би ше се жертвам и аз пак за Синеплекса, макар че ако пак е в оная умряла зала...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 4:29 pm

Шанс 1/6. Пък и е на половин цена, ако си водите дружка. Пък и Морви ще ни е задължена, че сме й уважили кварталното кино. 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 12, 2007 4:33 pm

shayhiri wrote: Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.) :roll:

Пълниш ги с вода и ги меташ от балкона ли? ;)

Мня Евтерпата ми стига и на компа дет го гледах.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Jun 12, 2007 4:37 pm

Не, просто пак съм на случайни връзки. :? :( Как се хабят тия жени не е истина.

Айде ела бе, кво кат си го гледал. 3лв кяр.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 12, 2007 4:41 pm

е цели -3 лв е си е. за тех колко жени мое се фанат ехееееее :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jun 12, 2007 4:44 pm

Ъм, колко бе Ники?
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jun 12, 2007 4:47 pm

е верно че на половината на 6, ма аз песта и от минерална вода :mrgreen:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Jun 12, 2007 5:12 pm

Естествено, да живее вредната кола:)
Та след като обсъдихме поредните Радини вълнения на Алекс, да видим как да се докараме до четен брой...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either