Юни '07
Хаа-ха!
Точно според очакваното премиерите тая седмица са Оушън'с 13 и Парфюм. Даже може и още нещо да излезе.
Вярвам, че и двата заслужават масово внимание и групово гледане (макар и от различни типове хора), така че казвайте на кой ви се ходи. И кога - в темата за срещи.
Вярвам, че и двата заслужават масово внимание и групово гледане (макар и от различни типове хора), така че казвайте на кой ви се ходи. И кога - в темата за срещи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бтв, ако някой (всъщност някои двама) има желание да мине с по-малко пари за Парфюмът или Терабития, във Фамилия при покупка над 5 лв дават талон, с който за всеки закупен билет можеш да вземеш втори безплатен. Обаче важи само за Синеплекса и до изчерпване на количествата, каквото и да значи това.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Ми тва е супер, ако е вярно. Ще мина през близката Фамилия ей сега. Морви, поканена си на Парфюма в петък в Синеплекса. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да - вярно е.
Така вече имаме още по-добър повод да отидем. Минавайте през някоя Фамилия, вземайте талон, фащайте жената (безплатно) и в петък-събота - в Синеплекса. Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.) 
Шанс 1/6. Пък и е на половин цена, ако си водите дружка. Пък и Морви ще ни е задължена, че сме й уважили кварталното кино. 
shayhiri wrote: Не ме оставяйте да се прецакам с 20-те литра мин. вода и няколкото кутии презервативи, които накупих. (Щото по време на гладна диета друго не ми трябва.)
Пълниш ги с вода и ги меташ от балкона ли?
Мня Евтерпата ми стига и на компа дет го гледах.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Не, просто пак съм на случайни връзки.
Как се хабят тия жени не е истина.
Айде ела бе, кво кат си го гледал. 3лв кяр.
Айде ела бе, кво кат си го гледал. 3лв кяр.