Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Jun 03, 2007 12:44 pm

Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jun 03, 2007 12:48 pm

Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).

Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
Мня мноооого слаб сиид външен ;(
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 03, 2007 12:57 pm

Xellos wrote:
Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).

Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
Мня мноооого слаб сиид външен ;(
Тука тръгна с 10к, ще го мъча, всичко друго дето го искам съм го изгледал май....Иначе има рип със сериите на The Shield по 120 МБ серията и майтапът е, че са ГЛЕДАЕМИ, качеството е перфектно за такъв размер.

Кунг Фу след като даже навремето по първа като го даваха ми писна без да съм запален по сериали сега сигурно съвсем ще ме откаже...

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Jun 03, 2007 1:17 pm

Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва? :?
За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 03, 2007 1:52 pm

tigermaster wrote:
Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва? :?
Не, говори за уона-би екшън сериалче от 90те...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 03, 2007 1:55 pm

Култов си беше сериалът :twisted:
This is it. Ground zero.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Jun 03, 2007 1:57 pm

Muad_Dib wrote:
tigermaster wrote:
Не, говори за уона-би екшън сериалче от 90те...
Всъщност оригиналният сериал е от 72-ра, а продължението е от 90те :roll:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jun 03, 2007 3:06 pm

Съмуон гат поунд.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Jun 03, 2007 10:44 pm

Загледах 'Тюдорите' и изгледах 5 епизода. Сериалът е страхотен. Голямо удоволствие е да го гледам :). Сега като ми пуснаха И-нета отното поне ще си сваля малко субтитри, че да не съм съвсем недоразбрала :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jun 05, 2007 2:24 am

Предпоследният епизод на Сопранос мачка. Ще пиша подробно като изгледам и абсолютния последен епизод другата седмица. Почнаха да хвърчат глави + една особено готина финална сцена.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Jun 05, 2007 10:21 am

Почти сигурно е за Вероника Марс, четвърти сезон май няма да има, но може да направят филм. Мамка им.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 1:33 am

Пффф, Тюдорс рулира. Изгледах излезлите епизоди без този, който пуснаха днес. Страхотно е, увлекателно е, интересно е. Всичко заедно :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 06, 2007 12:28 pm

Аз изгледах вчера 7ми епизод с майка и беше просто ужасен - този с чумата...Не стига, че никой не умря, ами и беше дяволски скучн със сънищата на Хенри и т.н. И тая мъка за умрелия гей...Въобще дано свърши качествено.

Страхотен сериал, като цяло освен тази адски тъпа серия ме дразни на моменти преднамереното умишлено слагане на секс-сцени без някакъв смисъл от тях. Както и ненужната (засега) гей-историйка.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jun 06, 2007 12:31 pm

Абе нищо чудно гейчето да носи някаква болест, хм... да е само носител, кой знае.

А епизодът с чумата ми беше особено интересен и некви хора умряха, недей така. Филмът е по исторически събития, не може да умре просто някой, щото така ще е по-драматично/яко.

Аз имам 9-ти еп. да гледам, но сигурно довечера. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jun 06, 2007 12:32 pm

На теб ти е бил, на мен не ми е. Шансон;)