Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва? 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Мня мноооого слаб сиид външен ;(Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).
Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Тука тръгна с 10к, ще го мъча, всичко друго дето го искам съм го изгледал май....Иначе има рип със сериите на The Shield по 120 МБ серията и майтапът е, че са ГЛЕДАЕМИ, качеството е перфектно за такъв размер.Xellos wrote:Мня мноооого слаб сиид външен ;(Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).
Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
Кунг Фу след като даже навремето по първа като го даваха ми писна без да съм запален по сериали сега сигурно съвсем ще ме откаже...
- tigermaster
- Elder God
За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Всъщност оригиналният сериал е от 72-ра, а продължението е от 90теMuad_Dib wrote:Не, говори за уона-би екшън сериалче от 90те...tigermaster wrote:За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва?

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Загледах 'Тюдорите' и изгледах 5 епизода. Сериалът е страхотен. Голямо удоволствие е да го гледам
. Сега като ми пуснаха И-нета отното поне ще си сваля малко субтитри, че да не съм съвсем недоразбрала
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- armageddon
- Forsaken
Аз изгледах вчера 7ми епизод с майка и беше просто ужасен - този с чумата...Не стига, че никой не умря, ами и беше дяволски скучн със сънищата на Хенри и т.н. И тая мъка за умрелия гей...Въобще дано свърши качествено.
Страхотен сериал, като цяло освен тази адски тъпа серия ме дразни на моменти преднамереното умишлено слагане на секс-сцени без някакъв смисъл от тях. Както и ненужната (засега) гей-историйка.
Страхотен сериал, като цяло освен тази адски тъпа серия ме дразни на моменти преднамереното умишлено слагане на секс-сцени без някакъв смисъл от тях. Както и ненужната (засега) гей-историйка.
Абе нищо чудно гейчето да носи някаква болест, хм... да е само носител, кой знае.
А епизодът с чумата ми беше особено интересен и некви хора умряха, недей така. Филмът е по исторически събития, не може да умре просто някой, щото така ще е по-драматично/яко.
Аз имам 9-ти еп. да гледам, но сигурно довечера.
А епизодът с чумата ми беше особено интересен и некви хора умряха, недей така. Филмът е по исторически събития, не може да умре просто някой, щото така ще е по-драматично/яко.
Аз имам 9-ти еп. да гледам, но сигурно довечера.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around