Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва? 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Мня мноооого слаб сиид външен ;(Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).
Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тука тръгна с 10к, ще го мъча, всичко друго дето го искам съм го изгледал май....Иначе има рип със сериите на The Shield по 120 МБ серията и майтапът е, че са ГЛЕДАЕМИ, качеството е перфектно за такъв размер.Xellos wrote:Мня мноооого слаб сиид външен ;(Muad_Dib wrote:6 сезона е Щитът, последните два ги има на датата, зорът е за първи до трети, 4ти го има на демоноид с мнооого сийд (ънлайк първите три).
Иначе мисля като имам време да пробвам Смолвил поне една серия, 7ми сезон щяло да има, може и да струва нещо...
Кунг Фу след като даже навремето по първа като го даваха ми писна без да съм запален по сериали сега сигурно съвсем ще ме откаже...
- tigermaster
- Elder God
За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Всъщност оригиналният сериал е от 72-ра, а продължението е от 90теMuad_Dib wrote:Не, говори за уона-би екшън сериалче от 90те...tigermaster wrote:За уестърн-сериала от 60-те ли говориш? Не е нещо особено.Darkling wrote:Помня от детството си сериала "Кунг Фу" с Дейвид Карадайн и сега много съм се надъхал да си го дръпна.Идеи дали все пак си струва?

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Загледах 'Тюдорите' и изгледах 5 епизода. Сериалът е страхотен. Голямо удоволствие е да го гледам
. Сега като ми пуснаха И-нета отното поне ще си сваля малко субтитри, че да не съм съвсем недоразбрала
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- armageddon
- Forsaken
Аз изгледах вчера 7ми епизод с майка и беше просто ужасен - този с чумата...Не стига, че никой не умря, ами и беше дяволски скучн със сънищата на Хенри и т.н. И тая мъка за умрелия гей...Въобще дано свърши качествено.
Страхотен сериал, като цяло освен тази адски тъпа серия ме дразни на моменти преднамереното умишлено слагане на секс-сцени без някакъв смисъл от тях. Както и ненужната (засега) гей-историйка.
Страхотен сериал, като цяло освен тази адски тъпа серия ме дразни на моменти преднамереното умишлено слагане на секс-сцени без някакъв смисъл от тях. Както и ненужната (засега) гей-историйка.
Абе нищо чудно гейчето да носи някаква болест, хм... да е само носител, кой знае.
А епизодът с чумата ми беше особено интересен и некви хора умряха, недей така. Филмът е по исторически събития, не може да умре просто някой, щото така ще е по-драматично/яко.
Аз имам 9-ти еп. да гледам, но сигурно довечера.
А епизодът с чумата ми беше особено интересен и некви хора умряха, недей така. Филмът е по исторически събития, не може да умре просто някой, щото така ще е по-драматично/яко.
Аз имам 9-ти еп. да гледам, но сигурно довечера.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around