Честит празник :)
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Честито на всички, милички!!!
Не знаех точно коя да избера, таа всичките!!!
Добреее, ще си призная и аз!
На 1/2 годинки аз ухапах домашното куче - Джеки! И то ми отвърна! Спасявайки ме по този начин от досадният женски навик да си скубя веждите!
Имам белез на дясната вежда, който проличава само ако реша да си я "оформа". Така няма нужда да признавам че хич не ми пука скубането, изкарвам виновен горкият Джеки.
На 3 години се запознах с най-добрата ми приятелка от децката градина - Елена при бой, в който и разбих носа!
В 6ти клас, в кръжока по химия саморъчно си направих нитроглицерин за да дам един добър урок на учителката по физика, която имаше лошият навик да ни оглушава с дневника по масата (и изобщо много крещеше тая жена)! Така че аз сама мазах и подмазвах дневника час и половина. И на другият ден с първото удряне на дневника по масата, той избухна!
След като се разнесе димът видяхме че в ръцете на същисаната и онемяла даскалица беше останала една ивица от около 5 сантиметъра! Буааааааааахахахахахахаха!!! (Туй последното го разказвам, признавайки че аз бях динамитаджийката, за първи път!!!
)
Иииии, за сега са достатъчно признания!!!
PD: Кселославе, никакво конусче, аз си искам фунийка семки!!!

На 1/2 годинки аз ухапах домашното куче - Джеки! И то ми отвърна! Спасявайки ме по този начин от досадният женски навик да си скубя веждите!

На 3 години се запознах с най-добрата ми приятелка от децката градина - Елена при бой, в който и разбих носа!
В 6ти клас, в кръжока по химия саморъчно си направих нитроглицерин за да дам един добър урок на учителката по физика, която имаше лошият навик да ни оглушава с дневника по масата (и изобщо много крещеше тая жена)! Така че аз сама мазах и подмазвах дневника час и половина. И на другият ден с първото удряне на дневника по масата, той избухна!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
За тебе захаросана ябълка ;р На клечка!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Бая - ако си смесиля йод и амоняк - това не е нитроглицеринBaYa wrote:Честито на всички, милички!!!Не знаех точно коя да избера, таа всичките!!!
На 1/2 годинки аз ухапах домашното куче - Джеки! И то ми отвърна! Спасявайки ме по този начин от досадният женски навик да си скубя веждите!Имам белез на дясната вежда, който проличава само ако реша да си я "оформа". Така няма нужда да признавам че хич не ми пука скубането, изкарвам виновен горкият Джеки.
![]()
В 6ти клас, в кръжока по химия саморъчно си направих нитроглицерин за да дам един добър урок на учителката по физика, която имаше лошият навик да ни оглушава с дневника по масата (и изобщо много крещеше тая жена)! Така че аз сама мазах и подмазвах дневника час и половина. И на другият ден с първото удряне на дневника по масата, той избухна!След като се разнесе димът видяхме че в ръцете на същисаната и онемяла даскалица беше останала една ивица от около 5 сантиметъра! Буааааааааахахахахахахаха!!! (Туй последното го разказвам, признавайки че аз бях динамитаджийката, за първи път!!!
)

Тоест - не можеш да намажеш с нитроглицерин нищо. А пък и олеумът необходим за получаването му май не е от най-често срещаните реактиви в лабораториите.
Честито:)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- BaYa
- Forsaken
Течен глицерин и олеум (свих ги от баба ми - аптекарка), йод ииии, още 2 компонента които не помня вече! (Любовта ми по химията се изветри с годините!!
) Не беше точно нитроглицерин, но определно си беше експлозивна течност!
Подобна на езплозивните топки които се правят с топка за тенис и мноооооого кибритени главички!

- The Dragon
- Elder God
Определено не е бил нитроглицерин - това съединение гърми само в три случая - при удар при допир и когато му скимне. Та щеше даимаш сериозни затруднения с писането на клавиатура.
Ако полученото от теб вещество е било кафеникаво на цвят просто си изхабила глицерина и олеума. Пък и ти трябва и добре концетрирана азотна
Ако полученото от теб вещество е било кафеникаво на цвят просто си изхабила глицерина и олеума. Пък и ти трябва и добре концетрирана азотна

- BaYa
- Forsaken
Dragon-e, сега, почвам пак. И тоя път пиша бавно, само за теб! (
:-р) Стана си перфектна експлозивна течност, защото когато даскалицата натресе дневника върху масата (както всеки ден) той изгърмя - това, на испански, се казва контактен експлозив! Тогав бях в 6 клас и на никого не казах. Подготвих атентатът срещу властта аз сама - вече знаех че така има мноооого малка вероятност някой да ме издаде!!
И още се гърча от кеф като си ми дойдат на акъла тея няколко минутки!!!
Но честно, не си спомням какъв беше състава. Знам че ми хрумна по повод нешо което скоро бях учила. И също че после не посмях до никой да се допитам за разяснения - майка ми е инженер химик обогатител на метали, а баба ми аптекар - защото ми беше пределно ясно какво ще ме сполети!!
PD: Добре че си признах само 2, 3 по-безобидни нешица!! Ама ако знаех как ще ме замотае туй признание - следващият път си затварям устата!

Но честно, не си спомням какъв беше състава. Знам че ми хрумна по повод нешо което скоро бях учила. И също че после не посмях до никой да се допитам за разяснения - майка ми е инженер химик обогатител на метали, а баба ми аптекар - защото ми беше пределно ясно какво ще ме сполети!!

PD: Добре че си признах само 2, 3 по-безобидни нешица!! Ама ако знаех как ще ме замотае туй признание - следващият път си затварям устата!

- The Dragon
- Elder God
Бая - не споря дали е гръмналоBaYa wrote:Dragon-e, сега, почвам пак. И тоя път пиша бавно, само за теб! (:-р) Стана си перфектна експлозивна течност, защото когато даскалицата натресе дневника върху масата (както всеки ден) той изгърмя - това, на испански, се казва контактен експлозив! Тогав бях в 6 клас и на никого не казах. Подготвих атентатът срещу властта аз сама - вече знаех че така има мноооого малка вероятност някой да ме издаде!!

- BaYa
- Forsaken
Добре дееееее! Мъчиш ме на слаб огън последните 5 поста! Признах си че не знам какво получих, но беше ефектно! Как може сега да ме държиш в неведение относно най-съкровенните ми детски спомени! Кажи ми какво съм постигналааааааааааааа! Подшмръъъъъъък!
Буааааахахахахаха!

Буааааахахахахаха!