Юни '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Юни '07

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 3:49 pm

Още първата седмица (този петък) има, както се очакваше, Костенурките-нинджа и Зодиак. :) През останалите 4 седмици имаме обещани Парфюм, Мост към Терабития, двата Грайндхауса и, дай боже, много приятни изненади. Макар че и толкова много от мартенските заглавия, забавени досега, пак не е зле.

А там междувременно излизат Оушън'с 13, Фантастик 4, Ивън Олмайти и даже Дай Хард 4.0, които нямат причина да ни ги бавят. :roll: Виж анимацииите Сърф'с Ап (с пингвини) и Рататуи (с плъх) ше ги забавят заради ши*ания дублаж, идиотите. Но пък току виж мартенската Мийт дъ Робинсънс на Дисни се домъкнала междувременно. :roll: Шрек, едва ли.

Абе, като цяло, добре звучи. Няма да е просто чакане на Трансформърс и Потър в началото на юли, както се получи през април. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 29, 2007 3:55 pm

Аз ше гледам Парфюма, ма чак след като прочета книгата. Рататуито бих го гледал, ако НЕ Е дублирано, Ф4 съм пръв в салона, може да се пожертвам и за Дай Хард. Останалото - на компа...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 29, 2007 4:02 pm

Зодиака и Парфюма от мен. Ако Терабитията я харесат много и читави хора, може и нея.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2007 4:28 pm

На Зодиак се надявам да направим някакво ходене още в петък-събота с любимата ако начуа достатъчно, някой ако иска може да ни джойнне. Бая го чакам него.

Иначе - навит съм за Грайндхаусовете, Ф4 и преди всичко - Оушън. Парфюмът го гледах преди месеци. Идеята на Рататуи ме накефи много, но си е анимация и ще чакам двд рип.

Оушън точно кога излиза, някой може ли да ми каже?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 29, 2007 4:29 pm

Бе мен повечето споменати ме привличат, но да видим до кои ще се доредя...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 5:11 pm

Пуснете в темата за уговорките за Зодиак. Заслужава си, най-малкото е на Финчър. Не че е Боен клуб, де, все пак е по истински случай.

Дано не се застъпят с другото общо ходене на Пиратите, което май пак щеше да е тоя уикенд.

За точните премиери тук научаваме едва няколко дни или седмица по-рано. Оушънс там излиза другия петък.

За Рататуи съм на обратното мнение - историята продължава да ме ужасява с липсата си на капацитет, но анимацията му е най-добрата дотук (може би с изключение на Хепи Фийт) и това го прави задължителен за кино - на английски, надявам се. Както и да е, той няма да дойде тоя месец.

ТМНТ не мога да го препоръчам на никого, но аз ще си отида още петък, ако няма уговорки за другите два филма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 29, 2007 9:21 pm

Ами петъка май планираме некви Пирати, ако АлДим и Гибли изгледат втория филм дотогава...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 9:28 pm

Ако се заформи общо ходене, пуснете все пак в темата, дори и в последния момент. Аз ходих трети път вчера и още не мога да му се нагледам. :shock: Сюжетът бтв става доста по-кохерентен с гледанията. :) И ефектите, и музиката - всичко става по-хубаво (а може да е било заради Дигиталното в голямата на Арена :lol:). Само смешките все пак са най-ефектни на първо гледане.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 29, 2007 9:31 pm

Ъх, костенурките били дубнати с Ъпсурт. :arrow: Ше го скипна тва аз.
Което ми напомня на вица:
- Къф си ти бе?
- Нинджа.
- Що си толкоз бавен тогава?
- Ми щот съм костенурка нинджа :mrgreen:

...за пиратите мое и да се гледа пак, останалот она компа което не съм гледал вече де. Освен DH4.0 май.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2007 10:14 pm

Е хайде Оушън и Четворката да не си ги гледал на компа...не че гледам някой освен нас със Симеон се е развълнувал за Ф4, то и ние май с някакъв мазохистичен тип интерес....

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed May 30, 2007 2:49 pm

Mиии, ако става дума за Дай Хард 4 аз съм му мноооооооого навита! :mrgreen: И само заради една сценка от трайлъра - Белият Дом разпердушинен из небесата! :twisted: Юююхууууууу!!!
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 31, 2007 9:16 pm

Отначало бая се учудих, че "Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч" озвучват търтълите, а после си дадох сметка, че Ъпсурт сега сигурно ги слушат от втори-трети клас. Иначе са страхотни в това което правят, познавам ги лично, но не мислех, че имат селебрити статус сред таргет аудиторията на филма - а то това е основната цел на БГ дублажите, допълнителна реклама - ма май имат.

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Jun 01, 2007 6:56 pm

Парфюмът не е за изпускане.Е,книгата е 10 пъти по-добра(както в повечето случеи),но и момчето в главната роля е стахотно..Има такива очи..оправдаваш го за всичко.А на Зодияк заспах на два пъти...Гледах го на компа. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 5:45 am

При двама хубави мъже в главните роли (Гиленхаал и Дауни Мл.)?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 02, 2007 9:09 am

Турбо критерий.