Юни '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Юни '07

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 3:49 pm

Още първата седмица (този петък) има, както се очакваше, Костенурките-нинджа и Зодиак. :) През останалите 4 седмици имаме обещани Парфюм, Мост към Терабития, двата Грайндхауса и, дай боже, много приятни изненади. Макар че и толкова много от мартенските заглавия, забавени досега, пак не е зле.

А там междувременно излизат Оушън'с 13, Фантастик 4, Ивън Олмайти и даже Дай Хард 4.0, които нямат причина да ни ги бавят. :roll: Виж анимацииите Сърф'с Ап (с пингвини) и Рататуи (с плъх) ше ги забавят заради ши*ания дублаж, идиотите. Но пък току виж мартенската Мийт дъ Робинсънс на Дисни се домъкнала междувременно. :roll: Шрек, едва ли.

Абе, като цяло, добре звучи. Няма да е просто чакане на Трансформърс и Потър в началото на юли, както се получи през април. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 29, 2007 3:55 pm

Аз ше гледам Парфюма, ма чак след като прочета книгата. Рататуито бих го гледал, ако НЕ Е дублирано, Ф4 съм пръв в салона, може да се пожертвам и за Дай Хард. Останалото - на компа...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue May 29, 2007 4:02 pm

Зодиака и Парфюма от мен. Ако Терабитията я харесат много и читави хора, може и нея.
This is it. Ground zero.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2007 4:28 pm

На Зодиак се надявам да направим някакво ходене още в петък-събота с любимата ако начуа достатъчно, някой ако иска може да ни джойнне. Бая го чакам него.

Иначе - навит съм за Грайндхаусовете, Ф4 и преди всичко - Оушън. Парфюмът го гледах преди месеци. Идеята на Рататуи ме накефи много, но си е анимация и ще чакам двд рип.

Оушън точно кога излиза, някой може ли да ми каже?

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue May 29, 2007 4:29 pm

Бе мен повечето споменати ме привличат, но да видим до кои ще се доредя...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 5:11 pm

Пуснете в темата за уговорките за Зодиак. Заслужава си, най-малкото е на Финчър. Не че е Боен клуб, де, все пак е по истински случай.

Дано не се застъпят с другото общо ходене на Пиратите, което май пак щеше да е тоя уикенд.

За точните премиери тук научаваме едва няколко дни или седмица по-рано. Оушънс там излиза другия петък.

За Рататуи съм на обратното мнение - историята продължава да ме ужасява с липсата си на капацитет, но анимацията му е най-добрата дотук (може би с изключение на Хепи Фийт) и това го прави задължителен за кино - на английски, надявам се. Както и да е, той няма да дойде тоя месец.

ТМНТ не мога да го препоръчам на никого, но аз ще си отида още петък, ако няма уговорки за другите два филма.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 29, 2007 9:21 pm

Ами петъка май планираме некви Пирати, ако АлДим и Гибли изгледат втория филм дотогава...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue May 29, 2007 9:28 pm

Ако се заформи общо ходене, пуснете все пак в темата, дори и в последния момент. Аз ходих трети път вчера и още не мога да му се нагледам. :shock: Сюжетът бтв става доста по-кохерентен с гледанията. :) И ефектите, и музиката - всичко става по-хубаво (а може да е било заради Дигиталното в голямата на Арена :lol:). Само смешките все пак са най-ефектни на първо гледане.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 29, 2007 9:31 pm

Ъх, костенурките били дубнати с Ъпсурт. :arrow: Ше го скипна тва аз.
Което ми напомня на вица:
- Къф си ти бе?
- Нинджа.
- Що си толкоз бавен тогава?
- Ми щот съм костенурка нинджа :mrgreen:

...за пиратите мое и да се гледа пак, останалот она компа което не съм гледал вече де. Освен DH4.0 май.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 29, 2007 10:14 pm

Е хайде Оушън и Четворката да не си ги гледал на компа...не че гледам някой освен нас със Симеон се е развълнувал за Ф4, то и ние май с някакъв мазохистичен тип интерес....

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed May 30, 2007 2:49 pm

Mиии, ако става дума за Дай Хард 4 аз съм му мноооооооого навита! :mrgreen: И само заради една сценка от трайлъра - Белият Дом разпердушинен из небесата! :twisted: Юююхууууууу!!!
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu May 31, 2007 9:16 pm

Отначало бая се учудих, че "Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч" озвучват търтълите, а после си дадох сметка, че Ъпсурт сега сигурно ги слушат от втори-трети клас. Иначе са страхотни в това което правят, познавам ги лично, но не мислех, че имат селебрити статус сред таргет аудиторията на филма - а то това е основната цел на БГ дублажите, допълнителна реклама - ма май имат.

zari
Sorcerer

Post by zari » Fri Jun 01, 2007 6:56 pm

Парфюмът не е за изпускане.Е,книгата е 10 пъти по-добра(както в повечето случеи),но и момчето в главната роля е стахотно..Има такива очи..оправдаваш го за всичко.А на Зодияк заспах на два пъти...Гледах го на компа. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 5:45 am

При двама хубави мъже в главните роли (Гиленхаал и Дауни Мл.)?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 02, 2007 9:09 am

Турбо критерий.