То, че си зависи от организма, си зависи, ама чак такъв глад. Надявам се да ти е изготвена диетата от човек, дето знае как стават нещата. Тъй като си има тренировки специално за сваляне на килограми. Което ме довежда до въпроса - кой са местата, от които сваляш телесата, че в други ситуации, можеш да ги превърнеш в мускули или да го оформиш, най-малкото. Е, ако си си имал леко шкембенце, може да се поспадне и без претрошване.
То и аз съм си хитър, де, правя силови тренировки, ама дали ще ям и два пъти на ден

, ама организъм, знайш ли го. Само, че аз не трябва да свалям килца, ама се тая.
Демек, прави силови тренировки, пробвай със силов трибой - клекове, лежанка и мъртва тяга, като понякога вкараш пресите с тежест, да видиш как ще се оформиш как си трябва.
Демек, вдигай тежко, колкото се може повече, ама внимавай да не се сецнеш нещо и не се товари до изнемога, целта е да се напомпаш и да си свеж след тренировка, а не като някои, дето се млатят в залата с часове и после едва се държат изправени и треперят.
И гледай корема да е стегнат винаги, дръж го под напрежение, не дишай здраво, докато тренираш, тялото трябва да е стегнато винаги, особено ако задържиш въздуха, корема се стяга, без да се пълни с кръв и няма да се схваща. И все пак не пренебрегвай пресата, само че тази, действаща за горните коремни мускули, все пак те ще изпъкнат първи и най-ясно. Та поне два реда здрави плочки да се образуват, а на там, може и още.
Сега разгледах темата и дано спечелиш баса, ама то е за твое добро, на теб ще ти е добре, че си се стегнал и влезнал във форма