"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
Аз, кой.
И точно заради твоите снимки пуснах съседната тема (където ей сега ще ти отговоря), така че не се ослушвай.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Моля, моля, моля!!!! Какви снимки, кви 5 лева! Ааа Марфа пише че кашкавала е 10!
Не ме стрескай така, ве човече, стара жена със слабо сърце съм!! Тааааа, обясни моля, като за забавена!!!

Не ме стрескай така, ве човече, стара жена със слабо сърце съм!! Тааааа, обясни моля, като за забавена!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Мня, нема я оная снимка нигде, за сметка на тва открих ония от нова година в Галчето на вилата с Кревата

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
sickAmelia wrote:E и те си имат очарованието, факт.![]()
![]()
ми сканнал съм си некои стари снимки ма има тон още

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми тва със спартанските мускули са просто спешъл ефекти, аз в такива глупости не вярвам:-)))
Преди съм ходил и по фитнеси и така нататък, само от малкото карате дето съм тренирал имаше резултат. Сега съм горд собственик на бирено (и не само) шкембенце
http://dnes.dir.bg/2007/05/07/news16502 ... #sepultura
Иначе относно колко са дебели българите - не се притеснявайте, ако се увеличи жизнения ни стандарт и по-дебели ще станем
Преди съм ходил и по фитнеси и така нататък, само от малкото карате дето съм тренирал имаше резултат. Сега съм горд собственик на бирено (и не само) шкембенце

http://dnes.dir.bg/2007/05/07/news16502 ... #sepultura
Иначе относно колко са дебели българите - не се притеснявайте, ако се увеличи жизнения ни стандарт и по-дебели ще станем

Last edited by Syber on Fri May 11, 2007 1:34 pm, edited 1 time in total.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Всъщност колкото по-високи са културата и приходите на човек, толкоз по-добре изглежда, защото има достатъчно знания и воля да си пази тялото.
Но тук е малко по иначе, разбираемо. Слаба мутра не съм виждал.
И наистина не му е майката фитнеса, а просто да разкараш споменатото шкембенце.
За което има само един начин.
Но тук е малко по иначе, разбираемо. Слаба мутра не съм виждал.

И наистина не му е майката фитнеса, а просто да разкараш споменатото шкембенце.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Значи има един момент със високите приходи - примерно в Англия (щото там си поживях) хорицата са много прости и въобще не им пука за външния им вид, презадоволени са, смешно е че почти нищо не правят за себе си при всичките им възможности.
И да не забравя да питам какъв е тоя начин за разкарването на шкембенцето
И що точно само 1
И да не забравя да питам какъв е тоя начин за разкарването на шкембенцето

Last edited by Syber on Fri May 11, 2007 1:40 pm, edited 1 time in total.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
Всъщност повишения жизнен стандарт води до напълняване, само ако преди това си гладувал от бедност. Иначе ще си купуваш, по-качествени храни, а не повече. Т.е. може дори да отслабнеш, тъй като вече не се тъпчеш така с мазно или тесто, примерно.Иначе относно колко са дебели българите - не се притеснявайте, ако се увеличи жизнения ни стандарт и по-дебели ще станем
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
В днешното хормонално-нитратно производство леко се съмнявам в качествените храни. Но нейде в някой по-добър свят може и да ги има знаеш ли
Или в някоя паралелна вселена

Me
Me
Както каза Морви, даже точно бедността води до напълняване заради евтините лоши храни.
Но вярвам и на Syber. Може би обяснението е в липсата на култура. Все пак масата хора там, за които говори той, са си маса, простолюдие. Било то и с повече възможности от други народи. А и е прав, че на запад (Америка в частност) масовата храна е ужасяващо пре**ана. Това, че я поглъщат с кофи също не помага.
А начинът наистина е само един. Спираш да ядеш (почти). С физическа активност можеш само да поддържаш, но не и да сваляш.
Но вярвам и на Syber. Може би обяснението е в липсата на култура. Все пак масата хора там, за които говори той, са си маса, простолюдие. Било то и с повече възможности от други народи. А и е прав, че на запад (Америка в частност) масовата храна е ужасяващо пре**ана. Това, че я поглъщат с кофи също не помага.

А начинът наистина е само един. Спираш да ядеш (почти). С физическа активност можеш само да поддържаш, но не и да сваляш.
Last edited by shayhiri on Fri May 11, 2007 1:48 pm, edited 1 time in total.
Първо има т.нар. екологични и второ винаги има по-малко качествени от други.
Ся, едно е да ядеш сланина от хормонално повлияно прасе, друго е да ядеш пилешка пържола от нещастен бройлер. Или ананас, пък бил той и нитратен. А и тези неща все пак се следят поне донякъде.
Ся, едно е да ядеш сланина от хормонално повлияно прасе, друго е да ядеш пилешка пържола от нещастен бройлер. Или ананас, пък бил той и нитратен. А и тези неща все пак се следят поне донякъде.
I don't wanna die