"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 30, 2007 8:49 pm

Аз, кой. :) И точно заради твоите снимки пуснах съседната тема (където ей сега ще ти отговоря), така че не се ослушвай.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Apr 30, 2007 9:01 pm

Моля, моля, моля!!!! Какви снимки, кви 5 лева! Ааа Марфа пише че кашкавала е 10! :shock:
Не ме стрескай така, ве човече, стара жена със слабо сърце съм!! Тааааа, обясни моля, като за забавена!!! :wink:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 01, 2007 11:38 am

Мня, нема я оная снимка нигде, за сметка на тва открих ония от нова година в Галчето на вилата с Кревата :twisted: :twisted: :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue May 01, 2007 5:07 pm

Ееееееее, супер :)
Качи ги някъде, плз!
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Zheko
Adept

Post by Zheko » Tue May 01, 2007 7:02 pm

Коя снимка имаш впредвид? Да не Оная?... :oops:

Като стана въпрос за униформи с намек за леталност, какво ще кажете за зелените хирургични древхи с бяла престилка върху тях? Тук намекът за леталност е най-силен, струва ми се. :)
Отучете се от навика, когато не знаете какво да правите, да не правите нищо!

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue May 01, 2007 7:16 pm

E и те си имат очарованието, факт. :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 01, 2007 10:40 pm

Amelia wrote:E и те си имат очарованието, факт. :lol: :lol: :lol:
sick

ми сканнал съм си некои стари снимки ма има тон още

:( цък.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 07, 2007 5:52 pm

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri May 11, 2007 1:30 pm

Ми тва със спартанските мускули са просто спешъл ефекти, аз в такива глупости не вярвам:-)))
Преди съм ходил и по фитнеси и така нататък, само от малкото карате дето съм тренирал имаше резултат. Сега съм горд собственик на бирено (и не само) шкембенце :P

http://dnes.dir.bg/2007/05/07/news16502 ... #sepultura

Иначе относно колко са дебели българите - не се притеснявайте, ако се увеличи жизнения ни стандарт и по-дебели ще станем :lol:
Last edited by Syber on Fri May 11, 2007 1:34 pm, edited 1 time in total.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 11, 2007 1:34 pm

Всъщност колкото по-високи са културата и приходите на човек, толкоз по-добре изглежда, защото има достатъчно знания и воля да си пази тялото.

Но тук е малко по иначе, разбираемо. Слаба мутра не съм виждал. :lol:

И наистина не му е майката фитнеса, а просто да разкараш споменатото шкембенце. 8-) За което има само един начин.

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri May 11, 2007 1:38 pm

Значи има един момент със високите приходи - примерно в Англия (щото там си поживях) хорицата са много прости и въобще не им пука за външния им вид, презадоволени са, смешно е че почти нищо не правят за себе си при всичките им възможности.
И да не забравя да питам какъв е тоя начин за разкарването на шкембенцето :) И що точно само 1
Last edited by Syber on Fri May 11, 2007 1:40 pm, edited 1 time in total.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 11, 2007 1:40 pm

Иначе относно колко са дебели българите - не се притеснявайте, ако се увеличи жизнения ни стандарт и по-дебели ще станем
Всъщност повишения жизнен стандарт води до напълняване, само ако преди това си гладувал от бедност. Иначе ще си купуваш, по-качествени храни, а не повече. Т.е. може дори да отслабнеш, тъй като вече не се тъпчеш така с мазно или тесто, примерно.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Syber
Sorcerer

Post by Syber » Fri May 11, 2007 1:43 pm

В днешното хормонално-нитратно производство леко се съмнявам в качествените храни. Но нейде в някой по-добър свят може и да ги има знаеш ли :D Или в някоя паралелна вселена
Me

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 11, 2007 1:44 pm

Както каза Морви, даже точно бедността води до напълняване заради евтините лоши храни.

Но вярвам и на Syber. Може би обяснението е в липсата на култура. Все пак масата хора там, за които говори той, са си маса, простолюдие. Било то и с повече възможности от други народи. А и е прав, че на запад (Америка в частност) масовата храна е ужасяващо пре**ана. Това, че я поглъщат с кофи също не помага. :?

А начинът наистина е само един. Спираш да ядеш (почти). С физическа активност можеш само да поддържаш, но не и да сваляш.
Last edited by shayhiri on Fri May 11, 2007 1:48 pm, edited 1 time in total.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri May 11, 2007 1:47 pm

Първо има т.нар. екологични и второ винаги има по-малко качествени от други.
Ся, едно е да ядеш сланина от хормонално повлияно прасе, друго е да ядеш пилешка пържола от нещастен бройлер. Или ананас, пък бил той и нитратен. А и тези неща все пак се следят поне донякъде.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either