Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 23, 2007 9:33 pm

DELgado wrote:
Roland wrote:Омг, загледахме с Емо Battlestar Galactica :shock: :shock: :shock: В ебати телешкия възторг съм в момента...
И мен супер много си ме кефи. В момента поглащам третия сезон със страшна сила. Единствената слабост на серияла според мен е, че към средата на всеки сезон има по няколко епизода които са напълно излишни. 8-)
3ти сезон е адски слаб, спасяват го 4те начални и двата последни епизода (особено култовия колега в тях).

И тряа се поглъща, е вижте го Ваклия.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 23, 2007 10:22 pm

Ми днеска си глътнах още два епизода кат пиДЖ. Добре влизат.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 24, 2007 12:14 am

Roland wrote:Ми днеска си глътнах още два епизода кат пиДЖ. Добре влизат.
И аз тва казвам, тряа се гълта и да влизат.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 24, 2007 12:31 am

Във възторг съм от новата серия на Сопранос. Безбожно качествен сериал, единственият, в който почти няма спад на качеството откакто го гледам. Чувството за обреченост, което лъха от всяка една от последните серии, е неописуемо. В Сопранос винаги най съм харесвал как "солта" на мафиотските филми - показването на "топки", всякакви ганстерски войни и интриги - остават някак си на заден план и са "между другото" в един изключително човешки и психологически сериал. Чакам последните 6 серии.

Доста приятен нов епизод на Съпругите, почти успяха да ми върнат приятното усещане от миналите сезони. Случиха се огромно количество неща като за една серия, напук на доста скапания сюжет, с който са решили да довършат 3ти сезон.

Реших да дам шанс на Дрезден Файлс след мненията тук, дано не съм сбъркал:). Също ще пробвам и Тюдорс и The Black Donnellys, за съжаление и двата са онгоинг, Tudors поне ще е само 10 серии.

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Apr 24, 2007 12:45 am

Педалите спряха The Black Donnellys, а сериала беше изключително свеж и забавен. Сега полека-лека пускат останалите епизоди в нета. Все пак според мен си струва да се види.

Jantex
Commoner

Post by Jantex » Thu Apr 26, 2007 11:36 pm

"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 11:51 pm

:idea: Jantex, ииии в коя серия играеш????!?!?! :twisted: Та поне да взема да я следя!! :lol:

По темата: Никола, предполагам че гледаш Сопранос в оригинал!! Та, колко сезона има вече моля??? :D
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 27, 2007 1:04 am

BaYa wrote::idea: Jantex, ииии в коя серия играеш????!?!?! :twisted: Та поне да взема да я следя!! :lol:

По темата: Никола, предполагам че гледаш Сопранос в оригинал!! Та, колко сезона има вече моля??? :D
В момента тече "седми". Но са само по 12-13 серии, ХБО-стил. В оригинал го гледам, гледал съм първи и втори на български, но беше отдавна и миналата година си ги праснах всичките на компа един след друг. Безбожно добър сериал.

В момента съм зациклил на друг ХБО-сериал : Оз. Дотук съм определено впечатлен, но да набера малко скорост в сезоните и ще пиша повече (както и за новия Лост, който беше с любимката ми Сун).

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Apr 27, 2007 12:40 pm

Е, не. Педалите от Фокс спряха Drive още на третата седмица, вече съвсем се оливат. Тази година, каквото съм си харесал малко повече и веднага го режат. Вече ме е страх да заглеждам нещо ново. :evil: :evil: :evil:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Apr 27, 2007 12:50 pm

Вярно ли? Тъкмо ми беше станало интересно ... Е, поне са го спряли по-рано, ако беше след 10-15 епизода, щеше да е доста по-тъпо. Здраве да е, само ми е жал за Нейтън Филиън (Алекс Тъли в сериала), нещо май не му върви с Фокс, след като спряха и Firefly преждевременно.
This signature is not yet rated

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu May 03, 2007 9:42 pm

Може ли някой да ме осветли какво означават имената на резличните рилийзи - PROPER, LOL, XOR, CAPH и т.н. И каква е разликата м/у тях? Не че не съм търсила в гугъла, но май не успях да си формулирам правилно заявката и ми изкара само линкове към даунлоди от кви ли не торенти :(
pulled out

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 03, 2007 9:42 pm

Просто групата, която е краквала/рипвала ;)
This is it. Ground zero.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu May 03, 2007 9:54 pm

PROPER означава, че с предишния релийз е имало някакъв проблем -- десинхроницзация между звук и картина, неправилно отрязани реклами, липсващи кадри и пр. Затова се пуска пропър...
Това ако групата не се сети да пусне REPACK самичка.

Пример Supernatural 3x19 -- сорни бяха осрали нещата и имаше замръзнала картина за 2 минути. Почти веднага пуснаха репак.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat May 05, 2007 10:58 pm

Много ви благодаря, пясъка извън моя кръг намаля с 1 песъчинка :)
pulled out

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 05, 2007 11:19 pm

Свалих си най-сетне успешно 4 сезона на Монк и се ше забавлявам тия дни умерено ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”