Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Apr 23, 2007 9:33 pm

DELgado wrote:
Roland wrote:Омг, загледахме с Емо Battlestar Galactica :shock: :shock: :shock: В ебати телешкия възторг съм в момента...
И мен супер много си ме кефи. В момента поглащам третия сезон със страшна сила. Единствената слабост на серияла според мен е, че към средата на всеки сезон има по няколко епизода които са напълно излишни. 8-)
3ти сезон е адски слаб, спасяват го 4те начални и двата последни епизода (особено култовия колега в тях).

И тряа се поглъща, е вижте го Ваклия.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Apr 23, 2007 10:22 pm

Ми днеска си глътнах още два епизода кат пиДЖ. Добре влизат.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 24, 2007 12:14 am

Roland wrote:Ми днеска си глътнах още два епизода кат пиДЖ. Добре влизат.
И аз тва казвам, тряа се гълта и да влизат.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 24, 2007 12:31 am

Във възторг съм от новата серия на Сопранос. Безбожно качествен сериал, единственият, в който почти няма спад на качеството откакто го гледам. Чувството за обреченост, което лъха от всяка една от последните серии, е неописуемо. В Сопранос винаги най съм харесвал как "солта" на мафиотските филми - показването на "топки", всякакви ганстерски войни и интриги - остават някак си на заден план и са "между другото" в един изключително човешки и психологически сериал. Чакам последните 6 серии.

Доста приятен нов епизод на Съпругите, почти успяха да ми върнат приятното усещане от миналите сезони. Случиха се огромно количество неща като за една серия, напук на доста скапания сюжет, с който са решили да довършат 3ти сезон.

Реших да дам шанс на Дрезден Файлс след мненията тук, дано не съм сбъркал:). Също ще пробвам и Тюдорс и The Black Donnellys, за съжаление и двата са онгоинг, Tudors поне ще е само 10 серии.

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Apr 24, 2007 12:45 am

Педалите спряха The Black Donnellys, а сериала беше изключително свеж и забавен. Сега полека-лека пускат останалите епизоди в нета. Все пак според мен си струва да се види.

Jantex
Commoner

Post by Jantex » Thu Apr 26, 2007 11:36 pm

"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 11:51 pm

:idea: Jantex, ииии в коя серия играеш????!?!?! :twisted: Та поне да взема да я следя!! :lol:

По темата: Никола, предполагам че гледаш Сопранос в оригинал!! Та, колко сезона има вече моля??? :D
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Apr 27, 2007 1:04 am

BaYa wrote::idea: Jantex, ииии в коя серия играеш????!?!?! :twisted: Та поне да взема да я следя!! :lol:

По темата: Никола, предполагам че гледаш Сопранос в оригинал!! Та, колко сезона има вече моля??? :D
В момента тече "седми". Но са само по 12-13 серии, ХБО-стил. В оригинал го гледам, гледал съм първи и втори на български, но беше отдавна и миналата година си ги праснах всичките на компа един след друг. Безбожно добър сериал.

В момента съм зациклил на друг ХБО-сериал : Оз. Дотук съм определено впечатлен, но да набера малко скорост в сезоните и ще пиша повече (както и за новия Лост, който беше с любимката ми Сун).

Beric
Paragon

Post by Beric » Fri Apr 27, 2007 12:40 pm

Е, не. Педалите от Фокс спряха Drive още на третата седмица, вече съвсем се оливат. Тази година, каквото съм си харесал малко повече и веднага го режат. Вече ме е страх да заглеждам нещо ново. :evil: :evil: :evil:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Apr 27, 2007 12:50 pm

Вярно ли? Тъкмо ми беше станало интересно ... Е, поне са го спряли по-рано, ако беше след 10-15 епизода, щеше да е доста по-тъпо. Здраве да е, само ми е жал за Нейтън Филиън (Алекс Тъли в сериала), нещо май не му върви с Фокс, след като спряха и Firefly преждевременно.
This signature is not yet rated

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu May 03, 2007 9:42 pm

Може ли някой да ме осветли какво означават имената на резличните рилийзи - PROPER, LOL, XOR, CAPH и т.н. И каква е разликата м/у тях? Не че не съм търсила в гугъла, но май не успях да си формулирам правилно заявката и ми изкара само линкове към даунлоди от кви ли не торенти :(
pulled out

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu May 03, 2007 9:42 pm

Просто групата, която е краквала/рипвала ;)
This is it. Ground zero.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu May 03, 2007 9:54 pm

PROPER означава, че с предишния релийз е имало някакъв проблем -- десинхроницзация между звук и картина, неправилно отрязани реклами, липсващи кадри и пр. Затова се пуска пропър...
Това ако групата не се сети да пусне REPACK самичка.

Пример Supernatural 3x19 -- сорни бяха осрали нещата и имаше замръзнала картина за 2 минути. Почти веднага пуснаха репак.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Sat May 05, 2007 10:58 pm

Много ви благодаря, пясъка извън моя кръг намаля с 1 песъчинка :)
pulled out

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat May 05, 2007 11:19 pm

Свалих си най-сетне успешно 4 сезона на Монк и се ше забавлявам тия дни умерено ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”