Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Apr 21, 2007 12:44 pm

Xellos wrote:Мене тва ми грабва умерено вниманието ;). Не че чак на кино ше го чакам :wink:
wild hogs
http://imdb.com/title/tt0486946/
Ами с Мартин Лоурънс е. Инъф сед :mrgreen:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 21, 2007 1:23 pm

не само ;) пък и ми се е пригледало нещо комедиика.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

sauron
Paragon

Post by sauron » Sat Apr 21, 2007 2:24 pm

Една лоша новина, поне за мене :( . Ще видим дали ще е истина това, и ако е какво ли ще получи. Но вместо да се забърква в Средната земя, по-добре Сам рейми да си се върне при Evil Dead серията :mrgreen:
Сам Райми ще прави „Хобитът”
18.04.2007 г.

„Спайдърмен 3” е готов и вече пътува към киносалоните, но бъдещето на „Спайдърмен 4” изглежда малко несигурно – режисьорът Сам Райми се е насочил към литературния епос „Хобит”. Творецът, който стои и зад трите филма за ”Спайдърмен”, разкри, че се готви да замени Питър Джаксън като режисьор на историята, предшестваща събитията във „Властелинът на пръстените”.

И докато той тръгва към Средната земя, актрисата Кирстен Дънст е категорична, че определено няма намерение да участва в четвърти „Спайдърмен”. В ексклузивно интервю за EW.com Райми казва: „Питър Джаксън вероятно е най големият майстор на киното в момента... Първо и преди всичко, това (трилогията „Властелинът на пръстените”) са филми на Питър Джаксън и Боб Шей (шефът на студиото New Line). Ако Питър не иска да го направи, а Боб иска аз да го направя, и за двамата е окей аз да се заема, това ще е страхотно.

Аз много обичам книгата. Историята е може би малко по-детска." Дънст, която вчера бе в Токио, Япония, за световната премиера на „Спайдърмен 3”, настоя, че трудно би могла да си представи, как би участвала в четвърти филм за човека-паяк без Райми. Тя обяснява: „Ще бъде липса на уважение към целия екип, ако направя това нещо. А и зрителите не са глупави. Ще се получи голям провал без мен, Тоби Магуайър или Сам. Това няма да е най-хубавият филм."
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sat Apr 21, 2007 3:08 pm

Ама и Кирстен е скромна. Да си кажа, ако Сам се захване с "Хобитът" нищо чудно да се получи по-добре, отколкото да го прави Джаксън. Не друго, Сам има различна визия, а ако се завърне към доброто старо време, демек Злите Мъртви, това ще стане лудница, не казвам до го направи като мъртвите, а както правеше филми тогава, за кефа.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Apr 22, 2007 2:43 pm

Ще прощаваш, ама точно визията на Джаксън за "Властелинът на пръстените" ми допадна най-много от всичко в трилогията. Освен това наемането на Джон Хау и Алън Лий, може би най-известните илюстратори на Толкин, беше удар в десетката, така че според мен промяна на визията ще бъде голяма грешка. Нямам нищо против Сам Рейми, ако той режисира "Хобитът", предполагам че ще се справи, просто трябва да уважи духа на книгата.
This signature is not yet rated

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sun Apr 22, 2007 10:04 pm

zhivik wrote:Ще прощаваш, ама точно визията на Джаксън за "Властелинът на пръстените" ми допадна най-много от всичко в трилогията. Освен това наемането на Джон Хау и Алън Лий, може би най-известните илюстратори на Толкин, беше удар в десетката, така че според мен промяна на визията ще бъде голяма грешка. Нямам нищо против Сам Рейми, ако той режисира "Хобитът", предполагам че ще се справи, просто трябва да уважи духа на книгата.
А дали "тежката" режисура на "Властелинът на пръстените" ще е подходяща за филмирането на детски роман като "Хобит"?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

трубадур
Elder God

Post by трубадур » Sun Apr 22, 2007 11:03 pm

тежка режисура? детски роман?
Да де, хобитчето не е кой знае колко сериозна работа, ама има прилично количество простотия, а ако мелявината на скалите се заснеме както трябва, вероятно ще изглежда бая по-ефектно от която и да е битка в пластелина. И къде беше тежката режисура във властелина. То ясно, че на баце Джаксън не му е било леко, но самото понятие "тежка" е доста странно, особено за развлекателен филм. А и нямаше кой знае каква игра със спектрите, да се твърди някаква иновативност. Та, аз на това разчитам за хобита, в никакъв случай да не използват похвата от властелина. Освен сцената с Ам-гъл, няма как, това трябва да се запази - визията му, както и обстановката му.
Властелинът бе заснет с доста обикновенни похвати, гледна точка - камера, монтаж, режисура, но за подобен род филми не трябва друга. Важното е как бяха сглобени, а това е силата на филмите, бяха сглобени добре. Добре че Джаксън не се беше юрнъл да доказва, че не само Бъртън знае да използва различни цветове, че щеше да опропасти цялото усещане.
Докато сега хобита трябва да е по-различен, а не просто по-детски прочит на властелина. За мен Джаксън е достатъчно добър режисьор да осъзнае подобно нещо и да направи напълно нов филм в познатата ни вселена. Но пък имаше някакви дразги между него и продуценти, та ако дойде Рейми, а дано не се подведе и той и да направи чисто нов филм :wink:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 23, 2007 1:10 am

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 23, 2007 10:30 am

shayhiri wrote:А така:

http://kino.dir.bg/material.php?id=5909
Супер. :lol: Особено ако Робърт Де Ниро участва.

Sm00th
Farmer

Post by Sm00th » Fri Apr 27, 2007 5:56 pm

Някой би ли ми казал дали е гледал Curse of the Golden Flower и ако го е гледал да сподели мнение ..... миналия ден си го дръпнах от един сайт (придобил известност наскоро по медиите ;) ) прегледах го набързо и установих че трябва да се гледа на кино (заради ефектите и бойните сцени) , но исках и да знам като сюжет как е.........????

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 27, 2007 6:02 pm

Не съм го гледал (разбира се), но те уверявам, че си взел правилното решение. Стискай палци да го пуснат (скоро). Китайска (сапунена) опера. Тигърът ще ти каже, че и като визия и хореография не струва, ма не го слушай, той така си мръхти. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri Apr 27, 2007 6:43 pm

Sm00th wrote:Някой би ли ми казал дали е гледал Curse of the Golden Flower и ако го е гледал да сподели мнение ..... миналия ден си го дръпнах от един сайт (придобил известност наскоро по медиите ;) ) прегледах го набързо и установих че трябва да се гледа на кино (заради ефектите и бойните сцени) , но исках и да знам като сюжет как е.........????
кво ти пука като и без туй ще го гледаш на кино :)
иначе има някъв, даже повече от предните псевдоисторически филми на имоу.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Apr 28, 2007 12:00 am

shayhiri wrote:Тигърът ще ти каже, че и като визия и хореография не струва, ма не го слушай, той така си мръхти. :)
Тъй си е. Свикнал съм с доста по-качествени бойни сцени. Виж, ако пуснат "Манастирът Шао Лин" на кино, както съм го гледал двайсетина пъти, отивам задължително. Ей това е шедьовър в тая област. Ненадминат нито като визия, нито откъм бойни сцени. А и "Безстрашен" - само три гледания досега(между другото, главният герой в този филм е действително съществувало лице и абсолютно всички двубои, които се споменават във филма, са се случили наистина, макар че едва ли са изглеждали по този начин - поне така казват), но пък като не е излизал по кината, тъй ще е. Чаках го три месеца и не издържах. Така стана и с "Дани Кучето", също и с "Dragon Tiger Gate"(който съвсем закономерно излезе само на торент - китайски комиксов филм с не много известни на запад актьори - Дони Йен е известен, де - нормално е). И с "Герой". И с какво ли не още. Предполагам, че и новият филм на Джет Ли(адски тъпо заглавие - "Война" - но сигурно ще е интересен) ще излезе с достатъчно голямо закъснение, за да го гледам на компютъра няколко пъти, преди да имам възможност да го видя както си трябва...

Каква беше темата всъщност?

А, да. За "Проклятието на златното цвете" - казах си очакванията и съм СТО процента сигурен, че не греша. Вероятно сам по себе си няма да е много зле. НО! Вече ще съм го гледал. Под формата на "Герой", "Летящи кинжали", "Меч без сянка" и разни такива.

А и къде отидоха добрите стари бойни филми в стил "Юмрукът легенда"(върховен кеф, хореографиран от Юен Уо Пинг и с Джет Ли в главната роля) и "Желязната майнуна"(Дони Йен, Ю Ронг Гуан и Юен Уо Пинг) - повече бой, отколкото говорене, че и качествен бой на всичко отгоре? Защо вече не се правят такива? Един Джеки Чан остана, ама и той одъртя вече...

Брей, брей... По-добре не ме подтиквайте да пиша на тази тема, защото, както забелязвам, ставам излишно многословен, а това не е хубаво.
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 28, 2007 1:46 am

Един поздрав от мене, Тигре: http://kino.dir.bg/material.php?id=5921

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat Apr 28, 2007 10:40 am

Джет Ли wrote: "Срещал съм се с Джаки Чан шест пъти и макар много хора да смятат, че сме естествени врагове, аз лично мисля, че той е страхотен и много бих искал да снимам с него поне веднъж – това ще е невероятен филм!"
http://imdb.com/title/tt0865556/
Света аз цял обходих
Срещнах милиони хора

Блог
The Painting