Ами с Мартин Лоурънс е. Инъф седXellos wrote:Мене тва ми грабва умерено вниманието. Не че чак на кино ше го чакам
![]()
wild hogs
http://imdb.com/title/tt0486946/

Moderator: Moridin
Ами с Мартин Лоурънс е. Инъф седXellos wrote:Мене тва ми грабва умерено вниманието. Не че чак на кино ше го чакам
![]()
wild hogs
http://imdb.com/title/tt0486946/
Сам Райми ще прави „Хобитът”
18.04.2007 г.
„Спайдърмен 3” е готов и вече пътува към киносалоните, но бъдещето на „Спайдърмен 4” изглежда малко несигурно – режисьорът Сам Райми се е насочил към литературния епос „Хобит”. Творецът, който стои и зад трите филма за ”Спайдърмен”, разкри, че се готви да замени Питър Джаксън като режисьор на историята, предшестваща събитията във „Властелинът на пръстените”.
И докато той тръгва към Средната земя, актрисата Кирстен Дънст е категорична, че определено няма намерение да участва в четвърти „Спайдърмен”. В ексклузивно интервю за EW.com Райми казва: „Питър Джаксън вероятно е най големият майстор на киното в момента... Първо и преди всичко, това (трилогията „Властелинът на пръстените”) са филми на Питър Джаксън и Боб Шей (шефът на студиото New Line). Ако Питър не иска да го направи, а Боб иска аз да го направя, и за двамата е окей аз да се заема, това ще е страхотно.
Аз много обичам книгата. Историята е може би малко по-детска." Дънст, която вчера бе в Токио, Япония, за световната премиера на „Спайдърмен 3”, настоя, че трудно би могла да си представи, как би участвала в четвърти филм за човека-паяк без Райми. Тя обяснява: „Ще бъде липса на уважение към целия екип, ако направя това нещо. А и зрителите не са глупави. Ще се получи голям провал без мен, Тоби Магуайър или Сам. Това няма да е най-хубавият филм."
А дали "тежката" режисура на "Властелинът на пръстените" ще е подходяща за филмирането на детски роман като "Хобит"?zhivik wrote:Ще прощаваш, ама точно визията на Джаксън за "Властелинът на пръстените" ми допадна най-много от всичко в трилогията. Освен това наемането на Джон Хау и Алън Лий, може би най-известните илюстратори на Толкин, беше удар в десетката, така че според мен промяна на визията ще бъде голяма грешка. Нямам нищо против Сам Рейми, ако той режисира "Хобитът", предполагам че ще се справи, просто трябва да уважи духа на книгата.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
кво ти пука като и без туй ще го гледаш на киноSm00th wrote:Някой би ли ми казал дали е гледал Curse of the Golden Flower и ако го е гледал да сподели мнение ..... миналия ден си го дръпнах от един сайт (придобил известност наскоро по медиите) прегледах го набързо и установих че трябва да се гледа на кино (заради ефектите и бойните сцени) , но исках и да знам като сюжет как е.........????
Тъй си е. Свикнал съм с доста по-качествени бойни сцени. Виж, ако пуснат "Манастирът Шао Лин" на кино, както съм го гледал двайсетина пъти, отивам задължително. Ей това е шедьовър в тая област. Ненадминат нито като визия, нито откъм бойни сцени. А и "Безстрашен" - само три гледания досега(между другото, главният герой в този филм е действително съществувало лице и абсолютно всички двубои, които се споменават във филма, са се случили наистина, макар че едва ли са изглеждали по този начин - поне така казват), но пък като не е излизал по кината, тъй ще е. Чаках го три месеца и не издържах. Така стана и с "Дани Кучето", също и с "Dragon Tiger Gate"(който съвсем закономерно излезе само на торент - китайски комиксов филм с не много известни на запад актьори - Дони Йен е известен, де - нормално е). И с "Герой". И с какво ли не още. Предполагам, че и новият филм на Джет Ли(адски тъпо заглавие - "Война" - но сигурно ще е интересен) ще излезе с достатъчно голямо закъснение, за да го гледам на компютъра няколко пъти, преди да имам възможност да го видя както си трябва...shayhiri wrote:Тигърът ще ти каже, че и като визия и хореография не струва, ма не го слушай, той така си мръхти.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
http://imdb.com/title/tt0865556/Джет Ли wrote: "Срещал съм се с Джаки Чан шест пъти и макар много хора да смятат, че сме естествени врагове, аз лично мисля, че той е страхотен и много бих искал да снимам с него поне веднъж – това ще е невероятен филм!"
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 31 guests