"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Apr 26, 2007 9:57 pm

Секс.
Аз бих казал, че коремът изглежда най-зле тогава, шот не му обръщаш внимание да го стягаш ;р пък дали има страничен ефект не знам ;р
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 10:27 pm

:idea:
Ъъъъ, мда - изглежда зле, но работи добре!! :wink: Ще имам и това предвид!!! Макар че мързелът и самосъжалението вилнеят, при мен!! :oops: :twisted:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 10:54 pm

Ако от секс ставаха плочки, щях да съм баня. :roll: И щях да изпълня условието в баса с Мор преждевременно и без да се мъча три месеца с постоянен глад и командос-тренировки.

Ако усещате някаква горчивина в горното, то е защото я има. :lol: Сексът наистина е много близо до несъществуващото "полезно и приятно", но чак пък отслабване и мускули - нъц. :(

Бих казал, че по-скоро връзката е обратна: плочките водят до секс. Помислете над това, както обича да казва Сун Дзъ. :lol:

Макар че точно в спартанския контекст се връзва. Гадовете, както знаем, са се ши*али като зайци по храстите, така че това би обяснило облицовката.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Thu Apr 26, 2007 11:06 pm

shayhiri wrote: Макар че точно в спартанския контекст се връзва. Гадовете, както знаем, са се ши*али като зайци по храстите, така че това би обяснило облицовката.
При това един с друг. Ако те влече действай :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 26, 2007 11:08 pm

Малък офтопик: знам за много жени, които не се кефят на плочки, така че изведената зависимост не е 100%-ва 8-)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 11:14 pm

Ян, това имах предвид, да. Фашизоидни пендели. За съжаление мен и по двете линии ме няма. :( Сигурен съм, че решава проблеми. :wink:

Гибли, ъ-ъ... name one! :evil: Аз що се мъча тука? Марфа, БаЙа и Амели що се кефят на Триста?
Last edited by shayhiri on Thu Apr 26, 2007 11:16 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 26, 2007 11:15 pm

Ghibli wrote:Малък офтопик: знам за много жени, които не се кефят на плочки, така че изведената зависимост не е 100%-ва 8-)
Бе остави, на плочките поне някои жени им се кефят, но има ли нещо по-гадно от напомпаните мускули с изхвръкнали вени? А разни мъже се съсипват от тренировки и химия, за да го постигнат...
Last edited by Morwen on Thu Apr 26, 2007 11:17 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 26, 2007 11:17 pm

shayhiri wrote:Гибли, ъ-ъ... name one! :evil:
Аз :) И доста мои познати. Но няма защо да се ядосваш, популярността на разните напомпани рапъри и прочие личности доказва, че си има жени и за тях :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 11:19 pm

Ако има някои неженени (от познатите), дали мога да им се натреса така както съм деб... ОК, размислих, продължавам с глада. :roll:

Морви, е те тия баш са пендели повечето. :wink: Справка: РелефАт!!
Last edited by shayhiri on Thu Apr 26, 2007 11:42 pm, edited 1 time in total.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 11:41 pm

shayhiri wrote: Гибли, ъ-ъ... name one! :evil: Аз що се мъча тука? Марфа, БаЙа и Амели що се кефят на Триста?
Ей човек, ще те анатемосам аз (минимално)!!! :twisted:
Това че харесах филма, не значи че си падам по плочките!! И макар да не мога да говоря от името на никой, понеже никой не познавам - мисля че поне това за филма важи и за останалите дами, споменатите от теб и по принцип (поне тукашните)!!!
Истината е че не ме вдъхновяват особенно, нито ме привлича някой само защото ги имал, видиш ли!! По-скоро обратното - почвам лееееко да злорадствам против вманиачавенато с външният вид на хората и бла, бла, бла!!! :oops: А и всички знаем че плочките най-добре стоят на гръцките статуи! :twisted: Просто изглежда доста изкуствено, а мен това не ме влече никак!! Но за плакнене на очички става прекрасно! :P
А типът мъже който описва Морви ми е малко гнусен дори!
:roll:
Та рапърите и всякакви напомпани телеса ги оставям за желаещите!
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 26, 2007 11:48 pm

И аз да се присъединя към мнението на дамите за плочките - изобщо не ме привличат и не си падам, както и по напомпаната мускулатура :). Стегнато, но не силно релефно тяло е the best по мой вкус за мъж.

И още нещо - абе само аз ли съм останала с впечатлението, че рапърите са жилаво високи и кльощави?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Apr 26, 2007 11:50 pm

Не я слушайте. :roll: Амели ще те обори БаЙа. Пък и ти си го каза:
Но за плакнене на очички става прекрасно! :P
Да не би да е лошо, ако мъжът ти става и за това? И другите жени се обръщат след вас? :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 26, 2007 11:52 pm

Въпросът е дали ще се обръщат за да точат лиги или за да погледнат с поглед тип: 'Ъъъ, колко гнусен тип си има тази'.

Аз поне ако ще се обърна ще е за това.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 27, 2007 12:01 am

Абс фантасмагории бтв, плочките са си плочки, изобщо не седят изкуствено (дъъъ, това е човешкат мускулатура под кожата бтв, не са някакви инжектирани силикони) и НЯМА жена, която искрено гледайки към тъмната си душа, да не си признае, че са доста по-добре от закръглен корем :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 27, 2007 12:09 am

А, по-добре са (макар че, както Елейн спомена, има и средни положения, не са само тези двете). Ма някак не са ми сред 37-те най-важни неща, иначе ако ги дават като безплатен бонус, няма да протестирам много.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either