"Как да се сдобием със спартански коремни мускули"
Moderator: Moridin
Ако от секс ставаха плочки, щях да съм баня.
И щях да изпълня условието в баса с Мор преждевременно и без да се мъча три месеца с постоянен глад и командос-тренировки.
Ако усещате някаква горчивина в горното, то е защото я има.
Сексът наистина е много близо до несъществуващото "полезно и приятно", но чак пък отслабване и мускули - нъц. 
Бих казал, че по-скоро връзката е обратна: плочките водят до секс. Помислете над това, както обича да казва Сун Дзъ.
Макар че точно в спартанския контекст се връзва. Гадовете, както знаем, са се ши*али като зайци по храстите, така че това би обяснило облицовката.

Ако усещате някаква горчивина в горното, то е защото я има.

Бих казал, че по-скоро връзката е обратна: плочките водят до секс. Помислете над това, както обича да казва Сун Дзъ.

Макар че точно в спартанския контекст се връзва. Гадовете, както знаем, са се ши*али като зайци по храстите, така че това би обяснило облицовката.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
При това един с друг. Ако те влече действайshayhiri wrote: Макар че точно в спартанския контекст се връзва. Гадовете, както знаем, са се ши*али като зайци по храстите, така че това би обяснило облицовката.

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Ян, това имах предвид, да. Фашизоидни пендели. За съжаление мен и по двете линии ме няма.
Сигурен съм, че решава проблеми.
Гибли, ъ-ъ... name one!
Аз що се мъча тука? Марфа, БаЙа и Амели що се кефят на Триста?

Гибли, ъ-ъ... name one!

Last edited by shayhiri on Thu Apr 26, 2007 11:16 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бе остави, на плочките поне някои жени им се кефят, но има ли нещо по-гадно от напомпаните мускули с изхвръкнали вени? А разни мъже се съсипват от тренировки и химия, за да го постигнат...Ghibli wrote:Малък офтопик: знам за много жени, които не се кефят на плочки, така че изведената зависимост не е 100%-ва 8-)
Last edited by Morwen on Thu Apr 26, 2007 11:17 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Азshayhiri wrote:Гибли, ъ-ъ... name one!![]()

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Ако има някои неженени (от познатите), дали мога да им се натреса така както съм деб... ОК, размислих, продължавам с глада.
Морви, е те тия баш са пендели повечето.
Справка: РелефАт!!

Морви, е те тия баш са пендели повечето.

Last edited by shayhiri on Thu Apr 26, 2007 11:42 pm, edited 1 time in total.
- BaYa
- Forsaken
Ей човек, ще те анатемосам аз (минимално)!!!shayhiri wrote: Гибли, ъ-ъ... name one!Аз що се мъча тука? Марфа, БаЙа и Амели що се кефят на Триста?

Това че харесах филма, не значи че си падам по плочките!! И макар да не мога да говоря от името на никой, понеже никой не познавам - мисля че поне това за филма важи и за останалите дами, споменатите от теб и по принцип (поне тукашните)!!!
Истината е че не ме вдъхновяват особенно, нито ме привлича някой само защото ги имал, видиш ли!! По-скоро обратното - почвам лееееко да злорадствам против вманиачавенато с външният вид на хората и бла, бла, бла!!!

А типът мъже който описва Морви ми е малко гнусен дори!

Та рапърите и всякакви напомпани телеса ги оставям за желаещите!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
И аз да се присъединя към мнението на дамите за плочките - изобщо не ме привличат и не си падам, както и по напомпаната мускулатура
. Стегнато, но не силно релефно тяло е the best по мой вкус за мъж.
И още нещо - абе само аз ли съм останала с впечатлението, че рапърите са жилаво високи и кльощави?

И още нещо - абе само аз ли съм останала с впечатлението, че рапърите са жилаво високи и кльощави?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не я слушайте.
Амели ще те обори БаЙа. Пък и ти си го каза:

Да не би да е лошо, ако мъжът ти става и за това? И другите жени се обръщат след вас?Но за плакнене на очички става прекрасно!![]()