Spam and the City

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Sat Apr 21, 2007 9:58 am

Триони, търнокопи... не е истина просто. Гледам и не вярвам на ушите си :lol:
Elves dig rocket launchers.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 9:59 am

Roland wrote:И кой по-точно мразел евреите?
иначе горди арийци
Вече свикнах, че трябва да ти спелвам нещата. :)

Марфе, обсъждах лицемерието. Това е най-мекият възможен тон. Темата не бе повдигната от мен, а от Преводача.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 10:06 am

:lol: КОИ горди арийци? Ония същите, дето наливат най-много пари за издръжка на евреи и им издигат паметници? И бтв, гордите арийци са измрели преди хилядолетия, ако правилно си спомням уроците по история :) Но вече свикнах, че спелингът ти е куц :lol:
And you can't dance with a devil on your back...

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 10:08 am

Обсъждаше целуването на задника на някакъв близкоизточен мангал. Доколкото аз не съм горда арийка, която мрази евреи, но пък целува задници, ще те замоля да опиташ малко разнообразие, като например да спреш с простоиите. Не се знае, току-виж ти харесало.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 10:15 am

Рол, случва се. Но по-скоро ти налиташ ей-така, за шоуто.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazism

Колко по-ясен мога да бъда? А ако питаш един американец на улицата, знаеш ли кво ще ти каже по въпроса (за любовта към евреите)?

Марфа, сама каза, че забележката не те касае. Щеше да те касае - и да си я заслужаваш - ако беше християнин-антисемит. Ако видиш гаден лицемер, не му ли го казваш в лицето?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 10:18 am

По-скоро ми стана неприятно, че обясняваш на хора, които са вярващи, но пък не мразят евреи, че целуват задници на близкоизточен мангал. Грозно е такова някво. Ако имаш мерак да обсъждаме що нацистите мразят евреи, а се правят на християни - това е друг въпрос. Не всички християни обаче са нацисти, също така далеч не всички мразят евреи, най-малкото щото мислят, а и не са нацисти.

Така че пак ще каж а- по-крото с "целуването на задника на близкоизточния мангал". В тоя форум преобладават атеистите, но дори и най-пламените такива, като Мат и Дем примерно, се въздържат от подобни просташки изгъзици. Възпитание му се вика. А заедно с него върви за ръчичка и уважението към мирогледа на другия.

Уук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 10:20 am

Хмм, а за съвременното отношение на България към престъпността:

http://en.wikipedia.org/wiki/Khan_Krum

Ясен ли ти е намекът? Или трябва да ти го спелна?
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 10:25 am

Марфе! :) Личното ми мнение за християнството няма нищо общо с горецитираното. А ако имаше, можеш да си сигурна, че никога не бих го споделил - по всички изброени от теб причини и още няколко.

Цитирах погледа към християнството на един антисемит. Обидният сарказъм (насочен към тях, очевидно) се получава от собственото им абсурдно дебелоочие.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 10:35 am

А по ко си личи точно, че цитираш от гледната точка на споменатия антисемит? Щото гледах, гледах, препрочетох го, ама без това пояснение под линия никога нямаше да позная.

Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 10:49 am

Е, не виждам как расово непредубеден човек (като мен и вас) би могъл да вкара един еврейски бог в горното определение. :) Целият смисъл е в контекста - и рамките - на онези две изречения. Поне се замислихме над абсурда.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 10:56 am

Да, прекрасно е, че извлякохме поука от така поставената ситуация.

Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 21, 2007 11:01 am

Темата е за свестен спам с линкчета не за поредния "Отбора Шадоуденсци сещу Рандъм нон ин дъ тиим открехнат по сичко гай.

Направете си темичка некъде и не ми се пръскайте с еднотипни спорчета, че ше ви подкарам едно хубаво как ся събота седя сам в офиса и псувам колегите дет ги нема още.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 11:13 am

Сейм хиър. А да не споменавам, че имам чувството, че цяла Варна се е изсипала тука. Бе събота е ве, да си седят вкъщи, ко ми кесят на главата, смотаняците му пипалести!

Уук.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sat Apr 21, 2007 11:47 am

Кселосе хубава работа имаш, щом още никой не е дошъл. Аз дойдох към 10 и се оказа че съм последен. Даже ме карат да работя. А аз си мислех че кротко ще правим турнирче на ПЕС6 цял ден... :(
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Sat Apr 21, 2007 12:00 pm

Малко руска веселба като за уикенда :?
http://www.metacafe.com/watch/479901/ru ... _catfight/
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"