Spam and the City

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 13, 2007 12:02 pm

Lannis wrote:Що така, Ники? Я си представи как нежно и деликатно те гъделичка с тях по ходилата :lol: :lol: :lol:
Абе едно погрешно завъртане и айдееее... еле пък на раменете ми :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Apr 13, 2007 3:49 pm

http://www.luisi.ru/prikol_820.php

Задръстваниенце.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 13, 2007 3:52 pm

Мдаа Шефката са виси некъде там :twisted: :twisted: :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Apr 13, 2007 3:53 pm

ОК, София била хубав град :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Apr 13, 2007 3:56 pm

Амa това са... 6 ленти във всяка посока без да се считат тези за тролея... и са задръстени... :shock:
Last edited by Morwen on Fri Apr 13, 2007 4:04 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Apr 13, 2007 3:57 pm

Е, не, ето това е снимката от тоя сайт:

Image
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 13, 2007 4:14 pm

Morwen wrote:Амa това са... 6 ленти във всяка посока без да се считат тези за тролея... и са задръстени... :shock:
еми минавала бодро 10-тина милиона души балшая Масква ;) мазало си е.

мрррррррррр

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 13, 2007 5:00 pm

Ghibli wrote:Е, не, ето това е снимката от тоя сайт:
:idea:
Мммрррррррррррррр, и аз искам такъв силикон за цициии! :lol: Мек и пъхкавичък! :mrgreen: Ама с ноктички!! Въххх! :twisted: :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

sauron
Paragon

Post by sauron » Sat Apr 14, 2007 9:41 pm

аз пък искам да си спинкам на мястото на пухкавия силикон :mrgreen:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sat Apr 14, 2007 10:07 pm

Дис ис уан лъки писа! :twisted:
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 16, 2007 6:59 pm

Това не е майтап. Просто някой идиот е чел много Потър (имат това свойство).

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1031183
Според техните разбирания всяко електромагнитно поле има биоенергетична природа. Съответно неговото отрицателно въздействие може да се неутрализира чрез корекция на "аурата" на заобикалящото пространство.

Ето няколко начина за подобна корекция:

1. Вземете парче червена глина и направете от нея три топки с диаметър 3-5 см. Едната поставете между клавиатурата и монитора, а другите две на перваза, за да бъдат огрявани от слънчевите лъчи.

След седмица сменете топката до вашия компютър с една от топките до прозореца. За да възстановява защитните свойства, всяка топка трябва да се "презарежда" на слънце в продължение на две седмици.

2. Вземете малко парче колофон с диаметър около 2 см и го поставете до компютъра. Сменяйте го веднъж месечно.

3. В близост до PC-то може да се постави аквариум с нечетен брой рибки. Сред обитателите му задължително трябва да има златни рибки.

4. Поставете в близост до компютъра саксия с растение. Прието е да се смята, че е добре това да са кактуси, но бегонията ще допринесе повече, твърдят разбиращите.

5. Поставете до задната стена на компютъра четиристенна пирамида, която можете да си направите сами. Изрежете от картон четири триъгълника с дължината на основата 10 см и дължина на страните 24 см. Залепете ги с тиксо или лепило без да използвате игли и кламери.

6. Преди да седнете пред компютъра, на метър разстояние от него произнесете с висок глас "синдакт". Така ще поставите енергетична защита на електромагнитното излъчване.

7. След приключване на работата излезте от помещението, поставете ръце като за молитва, силно ги стиснете и произнесете "ликси" и вашето състояние ще се подобри.
Що не ме фанат за Фън Шуя? 8-) :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 16, 2007 7:09 pm

А от тия смешници ми писна вече:

http://netinfo.bg/txtphoto.phtml?iid=190697

Що аз не отида да пея, а? При положение, че втората ми специалност е оперно пеене.

Иначе стара истина си е, че всеки мисли, че всеки може да пише. Лесно обясним и разбираем от психологическа гледна точка парадокс. На който, обаче, дължим милионите графомани, липсата на респект към професията и изключително ниското общо ниво на литературата.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Apr 16, 2007 7:24 pm

Ми забременей и почвай.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 16, 2007 7:26 pm

Да пея ли? :lol: Няма да ядем хляба на Василка, сега...

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Tue Apr 17, 2007 2:07 pm

shayhiri wrote:Това не е майтап. Просто някой идиот е чел много Потър (имат това свойство).

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1031183
Интересно, ако извикам "Авада Кедавра" и размахам вълшебната си пръчка* към екрана, дали ще усмъртя идиота, който го е написал? На всичкото отгоре е взето от Здраве.бг:

http://www.zdrave.bg/index.php?c=n&id=1832&p=1

Аз от този сайт здравни съвети няма да ползвам...

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.