Абе едно погрешно завъртане и айдееее... еле пък на раменете миLannis wrote:Що така, Ники? Я си представи как нежно и деликатно те гъделичка с тях по ходилата![]()
![]()

Moderator: Moridin
Абе едно погрешно завъртане и айдееее... еле пък на раменете миLannis wrote:Що така, Ники? Я си представи как нежно и деликатно те гъделичка с тях по ходилата![]()
![]()
еми минавала бодро 10-тина милиона души балшая МаскваMorwen wrote:Амa това са... 6 ленти във всяка посока без да се считат тези за тролея... и са задръстени...
Що не ме фанат за Фън Шуя?Според техните разбирания всяко електромагнитно поле има биоенергетична природа. Съответно неговото отрицателно въздействие може да се неутрализира чрез корекция на "аурата" на заобикалящото пространство.
Ето няколко начина за подобна корекция:
1. Вземете парче червена глина и направете от нея три топки с диаметър 3-5 см. Едната поставете между клавиатурата и монитора, а другите две на перваза, за да бъдат огрявани от слънчевите лъчи.
След седмица сменете топката до вашия компютър с една от топките до прозореца. За да възстановява защитните свойства, всяка топка трябва да се "презарежда" на слънце в продължение на две седмици.
2. Вземете малко парче колофон с диаметър около 2 см и го поставете до компютъра. Сменяйте го веднъж месечно.
3. В близост до PC-то може да се постави аквариум с нечетен брой рибки. Сред обитателите му задължително трябва да има златни рибки.
4. Поставете в близост до компютъра саксия с растение. Прието е да се смята, че е добре това да са кактуси, но бегонията ще допринесе повече, твърдят разбиращите.
5. Поставете до задната стена на компютъра четиристенна пирамида, която можете да си направите сами. Изрежете от картон четири триъгълника с дължината на основата 10 см и дължина на страните 24 см. Залепете ги с тиксо или лепило без да използвате игли и кламери.
6. Преди да седнете пред компютъра, на метър разстояние от него произнесете с висок глас "синдакт". Така ще поставите енергетична защита на електромагнитното излъчване.
7. След приключване на работата излезте от помещението, поставете ръце като за молитва, силно ги стиснете и произнесете "ликси" и вашето състояние ще се подобри.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Интересно, ако извикам "Авада Кедавра" и размахам вълшебната си пръчка* към екрана, дали ще усмъртя идиота, който го е написал? На всичкото отгоре е взето от Здраве.бг:shayhiri wrote:Това не е майтап. Просто някой идиот е чел много Потър (имат това свойство).
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1031183
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests