"Събитие: за първи път се организира Салон на книгата – Варна.
Дата: 29.03 - 2.04.2007 г.
Място: Дворец на културата и спорта, гр.Варна."
Това е обявено на сайта на Бард. Като варненец, рядко пътуващ до София проявявам интерес. Някой да знае кои издателства ще имат щандове и дали ще предлагат отстъпки?
Салон на книгата – Варна.
Салон на книгата – Варна.
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ех, повечето издателства предлагат само 10% отстъпка. Надявах се на повече. А Бард предлагат по-добри цени на сайта си. Липсваха доста заглавия на "Инфодар" и "Прозорец", като първите дори нямаха самостоятелен щанд. За сметка на това се сдобих с Going postal, която все още не е излязла на български.
Инициативата за обновяване на училищните библиотеки ме зарадва много, въпреки че завършвам тази година. Надявам се да не е еднократна.
Въпреки че можеше и по-добре, доволен съм от мероприятието и се надявам догодина да се повтори.
Инициативата за обновяване на училищните библиотеки ме зарадва много, въпреки че завършвам тази година. Надявам се да не е еднократна.
Въпреки че можеше и по-добре, доволен съм от мероприятието и се надявам догодина да се повтори.

"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
Мда.Мислех да си купя Малазана на български,но като видях,че намалението е едва 20%(на сайта на Бард е 25%) се отказах.ИнфоДар доста ме разочароваха.Това жалко подобие на щанд,което имат с Лира Принт не предлага нищо особено.
Приятно ме изненада щанда на Сиела с прилично количество чуждоезична литература.Харесах си един атлас на NG и замислям да си го купя в неделя. 

Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
О,аз съм много доволна. Въпреки че си купих само две книги,киснах там два часа и всеки щанд беше подробно разгледан,изключая щанда на Гьоте Институт,който заобиколих на безопасно разстояние.Иначе беше доста интересно да видя щанда на АртЛайн,който беше разположен централно срещу входа.А Бард ме разочароваха,очаквах да имат повече книги.Повече нови книги.
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.
Пък аз се надявам варненските пастири на еднорози да поведат хергелетата между шандовете и сред пушека и блясъка да се случи...
*поемам си дъх*
...нещо.
(Не е лесен патосът, след цял ден препускане по клавиатура.)
Сега в прости думи: Като за първи Салон на книгата, редно си е да има там и първи книги от поредици. В конкрения случай - от утре на някой от щандовете ще има и "Последни еднорози".
Побързайте. Последни ще са.
(Не казвам на кой щанд не само заради суспенса, а понеже и на мен не ми казаха. Тъкмо ще разгледате да не се е появила и някоя друга изннада.
)
EDIT: (Тц-тц. Не е лесно.)
Освен еднорози, по някое време в неделя ще се появи и единият художник, Ертан Мусов/Умбриел. За Калина/Бъдъмба още нямам вести. Ертан обожава да раздава автографи, не го изпускайте.
*хихи*К
*поемам си дъх*
...нещо.
(Не е лесен патосът, след цял ден препускане по клавиатура.)
Сега в прости думи: Като за първи Салон на книгата, редно си е да има там и първи книги от поредици. В конкрения случай - от утре на някой от щандовете ще има и "Последни еднорози".
Побързайте. Последни ще са.

(Не казвам на кой щанд не само заради суспенса, а понеже и на мен не ми казаха. Тъкмо ще разгледате да не се е появила и някоя друга изннада.

EDIT: (Тц-тц. Не е лесно.)
Освен еднорози, по някое време в неделя ще се появи и единият художник, Ертан Мусов/Умбриел. За Калина/Бъдъмба още нямам вести. Ертан обожава да раздава автографи, не го изпускайте.
*хихи*К
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.
-
- Smallfolk