Салон на книгата – Варна.

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Post Reply
Drigan
Sorcerer

Салон на книгата – Варна.

Post by Drigan » Sat Mar 17, 2007 7:21 pm

"Събитие: за първи път се организира Салон на книгата – Варна.

Дата: 29.03 - 2.04.2007 г.

Място: Дворец на културата и спорта, гр.Варна."
Това е обявено на сайта на Бард. Като варненец, рядко пътуващ до София проявявам интерес. Някой да знае кои издателства ще имат щандове и дали ще предлагат отстъпки?
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

gholam
Commoner

Post by gholam » Sun Mar 18, 2007 9:46 am

Тук има малко повече информация.Определено се надявам на някоя хубава промоция. :mrgreen:
Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.

my music

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Thu Mar 22, 2007 12:51 am

и аз,и аз :mrgreen:
Image

Drigan
Sorcerer

Post by Drigan » Thu Mar 29, 2007 8:12 pm

Ех, повечето издателства предлагат само 10% отстъпка. Надявах се на повече. А Бард предлагат по-добри цени на сайта си. Липсваха доста заглавия на "Инфодар" и "Прозорец", като първите дори нямаха самостоятелен щанд. За сметка на това се сдобих с Going postal, която все още не е излязла на български.
Инициативата за обновяване на училищните библиотеки ме зарадва много, въпреки че завършвам тази година. Надявам се да не е еднократна.
Въпреки че можеше и по-добре, доволен съм от мероприятието и се надявам догодина да се повтори. :D
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен

gholam
Commoner

Post by gholam » Thu Mar 29, 2007 9:03 pm

Мда.Мислех да си купя Малазана на български,но като видях,че намалението е едва 20%(на сайта на Бард е 25%) се отказах.ИнфоДар доста ме разочароваха.Това жалко подобие на щанд,което имат с Лира Принт не предлага нищо особено. :cry: Приятно ме изненада щанда на Сиела с прилично количество чуждоезична литература.Харесах си един атлас на NG и замислям да си го купя в неделя. :D
Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.

my music

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Fri Mar 30, 2007 9:13 pm

О,аз съм много доволна. Въпреки че си купих само две книги,киснах там два часа и всеки щанд беше подробно разгледан,изключая щанда на Гьоте Институт,който заобиколих на безопасно разстояние.Иначе беше доста интересно да видя щанда на АртЛайн,който беше разположен централно срещу входа.А Бард ме разочароваха,очаквах да имат повече книги.Повече нови книги.
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Fri Mar 30, 2007 11:48 pm

Пък аз се надявам варненските пастири на еднорози да поведат хергелетата между шандовете и сред пушека и блясъка да се случи...

*поемам си дъх*

...нещо.

(Не е лесен патосът, след цял ден препускане по клавиатура.)

Сега в прости думи: Като за първи Салон на книгата, редно си е да има там и първи книги от поредици. В конкрения случай - от утре на някой от щандовете ще има и "Последни еднорози".

Побързайте. Последни ще са. :)

(Не казвам на кой щанд не само заради суспенса, а понеже и на мен не ми казаха. Тъкмо ще разгледате да не се е появила и някоя друга изннада. ;))

EDIT: (Тц-тц. Не е лесно.)

Освен еднорози, по някое време в неделя ще се появи и единият художник, Ертан Мусов/Умбриел. За Калина/Бъдъмба още нямам вести. Ертан обожава да раздава автографи, не го изпускайте.

*хихи*К
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

Eragon Shadeslayer
Smallfolk

Post by Eragon Shadeslayer » Fri Apr 06, 2007 10:03 am

Еми и аз доста време се мотах по щандовете, като разбира се най-много внимание обърнах на Бард. Купих си 3 книжки и подарък, препоръчах нещичко на приятели. Като цяло съм доволен, въпреки че едно 30-40% намаление при по големи покупки можеха да хвърлят. Ама всички сме си свидно племе :)