А неонацистите бяха велики.
Март '07
Ами Асата стават. Това е най-доброто което мога да кажа за тях. Просто очаквах филм от класата на Ричи/Тарантино (или поне трейлъра навяваше такива сравнения
), но уви. Иначе имаше точни попадения, на като цялостна картинка нещо не се получи.
Както и краят много ми хареса, колкото и да беше клиширан, просто беше направен готино.
бе ше го изгледам довечера на компа тука асата да ги видим аджеба тия нео-та кви са
Ще рискувам и с минимоите поне мога да превъртам ако не ме радва.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Аз го нарекох "безумен" (края на Асата) и явно на всички се харесва.
Ксел, не мой минимоите, брат!
Хеле пък на компа, гдето и гърчавите ефекти се не видат. Съвсем нема смисъл, казвам ти. 
Ксел, не мой минимоите, брат!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Няма да кажа.
Ние си се поддържаме, очевидно.
И как така ше флеймиш брат спартанец бе? С 1001 поста?shayhiri wrote:Финалът, колкото и безумен да е, ми хареса. И музичката бива - особено, да, на финала.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Кой спами, бе?!
...
Ах, как ме провокира да пусна спамерски пост...
Нищо, тъкмо да може да се направи сравнение с предишните ми 1000, в които, смея да твърдя, няма нищо излишно. 
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Първо трябва да закупи авторските права.
http://kino.dir.bg/material.php?id=5984shayhiri wrote:Ъ-ъ, гледах Артур и незнам си кви на Бесон.Прав съм бил да го псувам. Whatever credibility he had is so gone...
Историята и диалогът са чудовищно зле. И си ги е писал той, идиотът. И има и книги по тях. И се правят още две серии. Които, надявам се, ще се провалят вдън земя и ще завлекат и Бесон със себе си. Първият беше провал общо взето (особено в Щатите), така че нещата натам отиват.
Божке, кво ли не съм изтърпявал за малко три де анимацийка?! (Тя поне да беше нещо добро, пък то...) Как да обясня колко е лош?Ерагон беше изпиратствана идиотщина за 12-, нали така?
Това е абс същото - но за до шестгодишни. (Макар протагонистът да е на 10.) Всъщност, като се замисля, филмът има всички качества да стане любим на Спарки, така че по-добре да оставя ревюто на него.